פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים הכנתי מאוורר מאולתר על פי המדריך באתר חיברתי אותו ללוח האם הדלקתי את המחשב ופתאום בPOST הוא רושם לי את ההודעה הבאה:"cpu is unworkable or has been chanched.please recheck cpu soft menu"ולמטה רשום " press dell to enter set up" ו"press f1 to contiinue"כשאני לוחץ F1 זה מעלה לי את הווינדוס כרגילזה המשיך גם אחרי שהורדתי את המאוורר מה לעשות?ועוד דבר יש לי לוח ABIT IS7-Eאם זה יעזור...מקווה מאוד שתעזרו לי :-[
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר תלחץ DEL, תכנס לביוס, תבדוק את ההגדרות ותמשיך הלאה. איזה הגדרות אני אמור לבדוק?
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים ברמת העיקרון השגיאה הזו מופיע כאשר ההגדרות בביוס לא מתאימות למה שהמעבד צריך.הדבר הזה הופיע לרוב כאשר אנשים החליפו מעבד לחדש ואז הביוס לא התאים...אצלך זה לא הסיפור.תבדוק שה- FSB מוגדר כמו שצריך וגם המכפל (אם הוא פתוח).
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר חברה הסתדרתי בסכ הכל הייתי צריך להכנס לביוס (בלי לשנות כלום בהגדרות) ולפני שאני יוצא ממנו לשמור את ההגדרות(יענו צה ושמור) תודה על הנסיון לעזור לי. יש לי עוד שאלה קטנה בלוח שלי אין יציאץ CASE FAN אלא יש לו 2 יציאות AUX FAN ויציאה אחת SYS FAN אני יכול לחבר את המאוורר לשם בלי שום בעיות נכון(כי אחרי שראיתי את זה נתקתי את המאוורר)?
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים מחבר אם יש לך מקור מתח למאוור פנוי מהספק או מפצל אז עדיף מלחבר ללוח.את זה גם אני יודעאבל קשה למצוא מפצל בעיר שלי חיפשתי בכל חנות מחשבים ולא היהאם היה לי אחד כזה אז לא היה שום בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.