פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים טוב ככה,עוד איזה יומיים אני מקבל מחשב ישן ממישהושלא צריך אותו כבר (פנטיום 2 נראה לי)לי יש את המודם ECI הכחול הזה,מה שכתוב עליו זה:B-FOCUS Router 270prעכשיו אני עדיין לא הפכתי את המודם הזה לראוטרכי לא היה לי סיבה לעשות את זה אפילו שמצאתיאת המדריך איך לעשות את זהעכשיו ככה,כרגע יש לי מחשב שאליו מחובר המודם הזה ובנוסף לזהלמחשב הזה מחובר בכבל מוצלב מחשב אחר ואז אנימשתמש בICS בשביל ששניהם יהיה להם אינטרנטעכשיו השאלה זה איך אני יכול להשתמש במחשב החדשבשביל שהוא תמיד יהיה מחובר לאינטרנט ושתי המחשביםהאחרים יוכלו להתחבר דרכו שניהם בו זמניתאין לי שום בעיה להשיג כבלים (רגילים או מוצלבים) וגםכרטיסי רשת נחמדים בחינם לחלוטיןהשאלה היחידה זה איזה מערכת הפעלה להתקין על המחשבהישן שישמש בתור ראוטר ואיך להגדיר הכל?(והאם אני אצטרך להפוך את המודם שלי לראוטר בשביל לעשות את זה?כי קראתי איפשהו משהו על זה שאולי אני אצטרך)אם מישהו בבקשה יוכל להסביר לי בפירוט איך לעשות את זהאני אודה לו מאודתודה (ותודה שקראתם את כל ההודעה שלי... איך יצא לי ארוך כ"כ?)
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אתה צריך שיהיה במחשב הישן 3 כרטיסי רשתאחד תחבר למודםאת האחרים למחשביםשהמחשב הישן יהיה מחובר לאינטרנט ותקבע רשת בין המחשבים.....ככה אתה תמיד תהיה מחובר
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר טוב זה אלמנטרי...ברור שאני צריך 3 כרטיסי רשת וכו'אבל השאלה זה איזה מערכת הפעלהכדאי לי להריץ על המחשב הישן(הכי טוב יהיה XP,אבל המערכת חלשה מדי)ואיך אני מגדיר במערכת הזאת את הכל?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים תתקין linuxאם אתה רוצה רק router+firewall תתקין smoothwall מנסיון הוא עובד נהדרעכשיו אם אתה יכול להשיג switch אז מספיק שני כרטיסי רשת... זאת הדרך המועדפת לדעתיעכשיו אם אתה רוצה גם שרת כל שהוא עליו אז כך clackconnect שגם עובד מעולה!!! רק שרצוי מחשב קצת יותר חזק אני חושבאתה יכול להריץ FTP HTTP MAIL או מה שעולה בראש שלך
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מערכת הכי יציבה עדיף............................לינוקס............................................ או WIN98SE
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר האמת חשבתי על smoothwallהבעיה זה שקראתי את המדריך להתקנהולא הבנתי בדיוקכי מדברים שם על הגדרות כמו לתת למודםpppoe (שזה מה שיש לי אני חושב) אתהכתובת של השרת DNS של הספק ודבריםכאלה ואין לי מושג איך לעזאזל מגדירים את זה...והאם אני צריך להפוך את המודם הרגיל שישלי לראוטר בשביל להשתמש בsmoothwall או לא?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מערכת הכי יציבה עדיף............................לינוקס............................................ או WIN98SEווינדוס 98 ממש לא יותר יציבה מווינדוס 2000 או XP. אבל ממש לא. אין בכלל מה להשוות.מה גם שאי אפשר בכלל לשתף אינטרנט בווינדוס 98. איך אפשר לדבר על יישומי רשת עם ווינדוס שהוא לא NT?Now that's elementary...infer73, לדעתי, עדיף לך כבר לשדרג את המודם שלך לנתב במקום להפוך מחשב ישן לנתב. ההגדרות יהיו הרבה יותר פשוטות, אתה לא צריך להתחיל להגדיר מערכת הפעלה שלמה, אתה לא צריך לתחזק מחשב שלם, זה פשוט הרבה יותר יעיל.מה שכן, אתה תצטרך לקנות Switch במקום לחבר את שני (או שלושת) המחשבים למודם+נתב, הכל אתה מחבר ל-Switch.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים תשמעלא צריך להפוך את המודם לנתב בשביל זה וההגדרות הם ממש קלותאם אתה מסתבך וצריך משהו פשוט תשלך לי PM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.