פורסם 2002 באפריל 2623 שנים יציאה בה הסיגנל הוא דיגיטלי בד"כ בפורמט SPDIF עבור מגברים ומיני דיסקים שיש להם כניסה כזו.דיגיטלי= אות שיכול להיות באחד משני מצבים '0' או '1' 0V או 5V ;Dאנלוגי= אות רציף ;D
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים אין כזה דבר רמקול דיגיטלי ...יש מגברים שמקבלים אות דיגיטלי וכך נוצר העברת סאונד הכי נקייה שיכולה להיות ,כי זהו אות דיגיטלי =מקובץ , פחות הפרעות ואיכות גבוה .
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים זה מתאים לרמקולים דיגיטליים מיוחדיםרמקול דיגיטלי?...אני משער שהתכוונת לרמקולי בעלי כניסה דיגיטלית.והם כבר לא כל כך מיוחדים, מרבית הסטים החדשים מ4.1 ומעלה.. כבר מחומשים בחיבור דיגטלי.וזה גם מתאים לרסיברים למיניהם וישומי אודיו שאליהם אתה רוצה להעביר את האות של הסאונד בצורה דיגטלית ללא עיבוד כלשהו (untauched) ...
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים מחבר ואיך זה מתחבר לרסיבר, עם RCA רגיל, או שיש איזה ממיר ל COAX, או אופטי ??? ???
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים מחבר יש לי כבל אופטי, ניסיתי לא עובד, ראיתי בחנות כבל RCA שרשום עליו DIGITAL אבל זה נראהי לי בולשיט
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים זה לא מחיב, דיגיטלי יכול לעבור גם באופטי וגם בRCA רגיל.. רור לחלוטין, אבל בלייב אין לו חיבור לאופטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.