עבור לתוכן

לא קיבלתי זימון למיונים למודיעין מה אני יכול לעשות ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה הקב"ע שלי ........

אני רוצה להתקבל לפרוייקט "גמגא" ........כאילו בלי ציניות אבל אני מאמין שהקב"ע שלי לא פחות מ 50 . ולפי מה ששמעתי הדרישות לפרוייקט "גאמא" מלבד הידע במחשבים, שפות תיכנות וכ'ו הוא קב"ע בין 50 ל 54 .

יש לי שאלה שאולי תשמע ממש פתטית אבל האם זה שאני גר בחיפה וחברים שלי גרים ביוקנעם והם קיבלו יכול להיות בגלל שאני גר בעיר אחרת ?? .

יש גם אפשרות שאני חושב עליה עכשיו היא שעברנו דירה ולא הודעתי ללשכת הגיוס ששיניתי כתובות אז יכול להיות שהמכתב הגיע לשם ?

יש לנו "עקוב אחרי " של הדואר אבל גם איתו יש פשלות לפעמים !

מחר אני אתקשר ללשכת הגיוס ואני אברר האם נשלחו אלי מכתבים בקשר למשהו ואני אגיד להם שיש לי כתובות חדשה

• תגובות 69
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש לך פחות מ52 אז באמת שלא יתנו לך כלום....לא קשה להשיג את זה.

ארמגדון,גם אני עם 97 וקיבלתי 3 זימוני מודיעין,והברזתי משניים...ובשלישי הכשלתי את עצמי,למה לבזבז בריאות טובה על ישיבה במשרד כשאתה יכול לתרום בחי"ר איכותי?

ולגבי העיר והקב"א,אומרים שזה לא קשור...אבל יש דירוג לערים לפי כמה יחסית לאוכלוסיה מאיישים את היחידות האיכותיות בצה"ל (עומר ומכבים רעות מובילות בגדול) וזה מרכיב שיכול להשפיע על הקב"א...לפי מה ששמעתי,אבל לא להוריד אותו אם נגיד אתה גר בשכונת מצוקה..

פורסם

דווקא האיכות של הנוער לפני צבא בעיירות הפיתוח של צה"ל, לא מציאה גדולה...

בהתחשב בעובדה שהוריהם אנשי צבא בדרגות גבוהות, והם רוב הזמן לא בבית, אז הילדים גודלים ברחוב.

מה שקיבלנו - תת רמה במעטפת של יוקרה.

עצוב, עצוב שכך הצבא מקטלג.

פורסם

בהתחשב בעובדה שהוריהם אנשי צבא בדרגות גבוהות, והם רוב הזמן לא בבית, אז הילדים גודלים ברחוב.

זה לא כזה נכון שגיא,אנשי צבא מבוגרים נמצאים יותר בבית מאשר למשל אבא שלי שהוא בהיי טק,או כל מיני קרייריסטים...

הצבא מקטלג לפי ההגעה של צעירים בני העיירות הללו ליחידות לפי גודל המחזור,וזה מתעדכן כל שנתיים שלוש...פעם איפה שגרתי הייתה מקום ראשון ברשימה הראשונה (מתוך 10),אבל היום אנחנו רק בדירוג השני בטופ

פורסם

ארמגדון, אז איך זה יכול להיות שיש לי קב"א 49 (בדוק דרך שתי מקומות אפילו). ושלחו לי זימון לפרויקט גמ"א?

מילאתי ושלחתי כבר את השאלון שנתבקשתי למלות.

אולי אחרי שהם יראו את השאלון ויראו את הקב"א הם "יצחקו לי בפרצוף" ולא ימשיכו איתי הלאה?

פורסם

תיראה, אני הייתי בקורס של פרוייקט גמ"א, אני פשוט צילצלתי לאיתור חייל מודיעין ואמרתי להם שאני בתחום המחשבים והם זימנו

אותי למיונים...

גם שלחתי להם בפקס קורות חיים- כתבתי להם פחות או יותר מה התחומים שאני מבינה בהם, ופשוט צילצלו אלי לבוא למיונים...

תתקשר, אין לך מה להפסיד, ותעשה את זה כמה שיותר מהר כי כל יום שעובר - יורד הסיכוי שיש לך מקום בקורסים....

טל: 036092550

פקס:035692761

פורסם
  • מחבר

אממממ את יכולה לפרט מה אמרת להם ובלה בלה ........

פורסם

מה זה עייריות פיתוח של הצבא? רעות?

כי אם כן אז אתה טועה בגדול.

פורסם
  • מחבר

גרתי פעם ביוקנעם ואם אתה גר שם זה מוריד לך את הקב"ע

פורסם

To the dude that has 49 and got summon to gamma, I never said I knew what the minimum kaba for Gamma is.

49 is considered rather low however, If they summoned you they have a reason they won't decide to kick you out unless they will find people which are more suitable for the job (though the army is a weird place and they consider a lot of parameters), if you got the zimun do your best.

As for the thread's opener, you already know what you should do, call them/fax them a resume, they'll consider sending you a zimun and a lot of people I know get summoned this way. If that doesn't work, you can try nagging to a kzin miyun.

פורסם

א) קב"א, לא קב"ע.

ב) הקב"א נקבעת, בין השאר, לפי מקום המגורים. מי שגר בעיירות פיתוח וכד' יהיה שייך לקב"א נמוכה יותר, גם אם הוא השיג את אותן תוצאות כמו מי שגר בשנקין.

פורסם

קודם כל מתי היה לך צו ראשון בכלל? אם אתה שבוע אחרי צו ראשון אל תצפה...

כמו שאמרו זה קשור גם בדפ"ר קב"א ופרופיל, ובדרישות הצבא בזמן המסוים.

אני קיבלתי זימון למודיעין אלקטרוני(WTF? ANY IDEA?) ופשוט שכחתי למלות את השאלון.

התקשרתי אליהם ואמרתי להם והם פשוט שלחו לי עוד פעם...

בכל מקרה צלצל אליהם דבר איתם, אם יש לך נתונים מתאימים אז ישלחו לך זימון...

פורסם
  • מחבר

היה לי צו לפני שנה !

אני גרתי בעיירת פיתוח בלאט , אני הולך להתקשר הרבה אליהם

פורסם

114508534 צר לי לאכזב אותך ולנפץ לך את האשליות אבל לי יש נתונים הרבה יותר גבוהים משלך ואני אפסנאי... הבחירה לתפקידים בצבא זה לפי צורך וזמינות, ובשביל זה צריך הרבה מזל!

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

היום התקשרו אליי ממודיעין :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים