עבור לתוכן

לא קיבלתי זימון למיונים למודיעין מה אני יכול לעשות ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אהא ..............

• תגובות 69
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע, יש עוד הרבה תפקידים. לא לכולם אתה מתאים וגם אם כן, הצבא לא תמיד רואה את זה. אל תשכח שמדובר באירגון שרירותי ואטום. אני בטוחה שהכל יסתדר. בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העידוד דריה , אני באמת מקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר על הצד הטוב ביותר

פורסם

א' יכול להיות שאתה לא בעל נתונים מתאימים,כמו למשל קב"א,דפ"ר וכו'. (מה שהכי סביר להניח,צר לי לבשר)

ב' לפעמים מתאימים אותך לזימונים אחרים,או שמשבצים אותך למחזור זימונים מאוחר יותר,או שיש יותר טובים ממך ולוקחים אותם למיונים.

ג' אם יש לך פרופיל קרבי לא ישלחו לך הרבה זימוני מודיעין,הם מעדיפים אותך עם נשק.

פורסם
  • מחבר

יש לי 64 אז אני לא יכול להיות תותח בקרב .......

טוב נקוה עוד , יש זמן , אוולי בגלל שאני גר בעיר אחרת אז שולחים לשם יותר מאוחר או משהו כזה

פורסם

114508534 צר לי לאכזב אותך ולנפץ לך את האשליות אבל לי יש נתונים הרבה יותר גבוהים משלך ואני אפסנאי... הבחירה לתפקידים בצבא זה לפי צורך וזמינות, ובשביל זה צריך הרבה מזל!

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

טוב אבל אני בכל זאת לא מעבד תיקווה

פורסם

זאת הרוח!

לפחות עד שתעבור את הטירונות...

פורסם

ג' אם יש לך פרופיל קרבי לא ישלחו לך הרבה זימוני מודיעין,הם מעדיפים אותך עם נשק.

זה שטויות אין לך מושג על מה אתה מדבר

זה לא עובד ככה

יש חשיבות לפרופיל אבל זה ממש לא עובד ככה

פורסם
  • מחבר

קיצר לא קיבלתי עדיין את המנילה , נראה מה האפשרויות שיש לי שם .......

פורסם

כשתגיע לבקו"ם, דפוק על השולחן ודרוש לראות קצין מיון.

כשתגיע אליו, תן לו בראש, אני כזה כזה וכזה, הייתי ככה וככה ולמדתי ככה וככה, ונדמה לי שאוכל לתרום למדינה בככה וכזה, ואולי אז... אחתום לאיזה ככה קבע, אבל רק אולי. ואז, יהיה איכותי.

עדיף כבר שתיתן בגז כבר עכשיו, ותעשה את כל ההליכים הבלאגניסטיים לפני הגיוס. דרוש לראות קצין מיון בלשכת הגיוס בהקדם.

פורסם
  • מחבר

פששששש רעיון נחמד

רק קודם אני רוצה לראות מה תיהיה התגובה של היחידה לאיתור מועמדים לחייל בקשר לפקס ששלחתי להם , אולי זה יתן להם משהו שהם יראו מי מתאים ומי לא , אם לא אז אני יעשה את מה שאתה אמרת גבר !

פורסם

The profile has nothing to do with it, I got 97 and I go summoned to three different modiin units.

You should call Itur Haman and talk to them, there's a good chance that if you'll send them a resume they will send you a zimun.

פורסם
  • מחבר

זה בידיוק מה שעשיתי , אותו דבר גם מצויין באתר החייל וכתוב שאם אני חושב שאני מתאים לחייל אני יכול לשלוח את קורות חיי ומכתב והיחידה לאיתור מועמדים תבדוק את פנייתי ואכן אם אני אמצא מתאים אני אקבל זימון

פורסם

Do you happen to know your kaba/dapar?

There are a lot of stuff you just don't qualify for with kaba of under 54, though you can get summoned to Gamma Project (computer unit) even with 52.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים