עבור לתוכן

לא קיבלתי זימון למיונים למודיעין מה אני יכול לעשות ?

Featured Replies

פורסם

היום להפתעתי גיליתי שהיו מיוניים לחייל המודיעין ואני להפתעתי הגדולה לא קיבלתי זימון ולא ד.צ ולא כלום כאשר בצו הראשון אמרתי בפרוש לחיילת ברעיון האישי שאני מעוניין לשרת במודיעים , ידידה שלי שהייתה היום במיוניים סיפרה לי מה בדקו אותה שם וזה בידיוק מה שאני טוב בו !

מה אני יכל לעשות בכדי לגשת למיוניים , אני חושב שאני מתאים יותר להיות במוידעין מאשר להיות ש.ג או אפסנאי מסריח .

הציעו לי להתקשר ללשכת גיוס ולדבר איתם אבל אני לא יודע מה זה יתן וכמה זה יתרום לי .

בבקשה תעזרו לי כי זה ממש ממש חשוב בישבילי להתקבל למוידעין .

• תגובות 69
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש'ך קשרים?

זה או זה או להתחיל לישון בלשכת גיוס עד שהם יתנו לך מיונים

פורסם
  • מחבר

לצערי אין לי קשרים ואין פרוטקציות

אבל אני בטוח שאני אמור להתקבל למודיעין , בבקשה מה אפשר לעשות ?

זה יעזור להתקשר ללשכת גיוס ?

פורסם

גם אני להפתעתי לא קיבלתי כזה

הרבה חברים שלי שלא אמרו כלום בקשר למודיעין קיבלו...

בעע

פורסם
  • מחבר

גם ידידה שלי מהכיתה קיבלה זימון והייתה היום במיונים ואין לה כלום ממה שנדרש למיונים

לי יש 5 יחידות מחשבים אני יודע 2 שפות תכנות שליטה מלאה ב 3 שפות ידע בחומרה תוכנה שליטה בלינוקס חלונות וכל שאר החראובלה בלה ולא קיבלתי זימון .

אני לא רוצה שידפקו אותי ל 3 שנים ב ש.ג או במחסן.

פורסם

תתקשר לאיתור חמ"ן ותשלך פקסים

ותשלך קורות חיים

פורסם

הייתי במיונים אבל לא עברתי סיווג בטחוני. ייתכן שנפסלת ישר בגלל הסעיף הזה. עשו לך בכלל סיווג?

פורסם

פה אני חייב להגיד את המשפט

מי צריך פרוטקציות כשיש קשרים?

פורסם
  • מחבר

הייתי במיונים אבל לא עברתי סיווג בטחוני. ייתכן שנפסלת ישר בגלל הסעיף הזה. עשו לך בכלל סיווג?

מה זה סיוג ביטחוני בידיוק דריה ........

אני יום ראשון הולך להתקשר אליהם , אני מאמין שאני יותר ממתאים לחיל המודיעין

פה אני חייב להגיד את המשפט

מי צריך פרוטקציות כשיש קשרים?

נו תשתוק פשוט אם אין לך משהו טוב להגיד

פורסם

סיווג בטחוני זה כמו חקירה צולבת שעושים לכל מי שמועמד לתפקיד רגיש, במודיעין למשל. אם הם לא עשו לך סימן שאין צורך. לוגיסטיקה נשמע טוב? :lol:

פורסם
  • מחבר

נו דריה אני יודע שאת שונאת אותי אבל אין לי עכשיו זין לצחוקים , לא מספיק שאני מתגייס עם אמא שלי ביחד אז היא תיהיה ש.ג ואני יהיה טבח !

אני צריך עזרה רציניית

פורסם

תשלח פקס ליחידת האיתור של חיל המודיעין, תפרט את הידע/יכולות/נסיון כו' שלך ואם יש, תוסיף גליון ציונים (במקרה שלך תעודת בגרות?).

www.idf.il/aman

תמצא שם את הפקס, ובכלל כדאי לשוטט קצת באתר.

לא עובד טוב בדפדפני מוזילה, btw.

פורסם

נו  דריה אני יודע שאת שונאת אותי אבל אין לי עכשיו זין לצחוקים , לא מספיק שאני מתגייס עם אמא שלי ביחד אז היא תיהיה ש.ג ואני יהיה טבח !

אני צריך עזרה רציניית

חה חה חה חה חה חה...! :lol:

אף אחד לא שונא אותך, אתה פשוט לא מתאים, תשלים עם זה. אני לעומת זאת התאמתי אבל נדחיתי בגלל שאני לא יהודיה, אין לי זיקה ליהדות ורוב המשפחה שלי פזורים ברחבי העולם וזה כולל אחות למחצה בקזחסטאן (ברגע שהם שומעים משהו עם "סטאן" הם מייד פוסלים אותך). אתה יכול לשאר כמה רציתי להתאבד ברגע שראיתי לאן הגעתי בסוף... מחסן אוטומטי. בעעעע...

פורסם
  • מחבר

בלאט זה טיפשי , כל הכיתה שלי קיבלה זימונים , גם אלו שלא ביקשו למודיעין ואני לא .............

ואני לא ממדינה שמסתיימת בסטאן , אני יהודי

פורסם

חה חה, אני מסיביר ואני קיבלתי זימונים... כנראה שמשהו מאד לא בסדר אצלך :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים