פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים היום להפתעתי גיליתי שהיו מיוניים לחייל המודיעין ואני להפתעתי הגדולה לא קיבלתי זימון ולא ד.צ ולא כלום כאשר בצו הראשון אמרתי בפרוש לחיילת ברעיון האישי שאני מעוניין לשרת במודיעים , ידידה שלי שהייתה היום במיוניים סיפרה לי מה בדקו אותה שם וזה בידיוק מה שאני טוב בו ! מה אני יכל לעשות בכדי לגשת למיוניים , אני חושב שאני מתאים יותר להיות במוידעין מאשר להיות ש.ג או אפסנאי מסריח . הציעו לי להתקשר ללשכת גיוס ולדבר איתם אבל אני לא יודע מה זה יתן וכמה זה יתרום לי . בבקשה תעזרו לי כי זה ממש ממש חשוב בישבילי להתקבל למוידעין .
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר לצערי אין לי קשרים ואין פרוטקציות אבל אני בטוח שאני אמור להתקבל למודיעין , בבקשה מה אפשר לעשות ?זה יעזור להתקשר ללשכת גיוס ?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים גם אני להפתעתי לא קיבלתי כזההרבה חברים שלי שלא אמרו כלום בקשר למודיעין קיבלו...בעע
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר גם ידידה שלי מהכיתה קיבלה זימון והייתה היום במיונים ואין לה כלום ממה שנדרש למיוניםלי יש 5 יחידות מחשבים אני יודע 2 שפות תכנות שליטה מלאה ב 3 שפות ידע בחומרה תוכנה שליטה בלינוקס חלונות וכל שאר החראובלה בלה ולא קיבלתי זימון .אני לא רוצה שידפקו אותי ל 3 שנים ב ש.ג או במחסן.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים הייתי במיונים אבל לא עברתי סיווג בטחוני. ייתכן שנפסלת ישר בגלל הסעיף הזה. עשו לך בכלל סיווג?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר הייתי במיונים אבל לא עברתי סיווג בטחוני. ייתכן שנפסלת ישר בגלל הסעיף הזה. עשו לך בכלל סיווג?מה זה סיוג ביטחוני בידיוק דריה ........אני יום ראשון הולך להתקשר אליהם , אני מאמין שאני יותר ממתאים לחיל המודיעין פה אני חייב להגיד את המשפטמי צריך פרוטקציות כשיש קשרים?נו תשתוק פשוט אם אין לך משהו טוב להגיד
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים סיווג בטחוני זה כמו חקירה צולבת שעושים לכל מי שמועמד לתפקיד רגיש, במודיעין למשל. אם הם לא עשו לך סימן שאין צורך. לוגיסטיקה נשמע טוב?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר נו דריה אני יודע שאת שונאת אותי אבל אין לי עכשיו זין לצחוקים , לא מספיק שאני מתגייס עם אמא שלי ביחד אז היא תיהיה ש.ג ואני יהיה טבח ! אני צריך עזרה רציניית
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים תשלח פקס ליחידת האיתור של חיל המודיעין, תפרט את הידע/יכולות/נסיון כו' שלך ואם יש, תוסיף גליון ציונים (במקרה שלך תעודת בגרות?).www.idf.il/amanתמצא שם את הפקס, ובכלל כדאי לשוטט קצת באתר.לא עובד טוב בדפדפני מוזילה, btw.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים נו דריה אני יודע שאת שונאת אותי אבל אין לי עכשיו זין לצחוקים , לא מספיק שאני מתגייס עם אמא שלי ביחד אז היא תיהיה ש.ג ואני יהיה טבח ! אני צריך עזרה רציניית חה חה חה חה חה חה...! אף אחד לא שונא אותך, אתה פשוט לא מתאים, תשלים עם זה. אני לעומת זאת התאמתי אבל נדחיתי בגלל שאני לא יהודיה, אין לי זיקה ליהדות ורוב המשפחה שלי פזורים ברחבי העולם וזה כולל אחות למחצה בקזחסטאן (ברגע שהם שומעים משהו עם "סטאן" הם מייד פוסלים אותך). אתה יכול לשאר כמה רציתי להתאבד ברגע שראיתי לאן הגעתי בסוף... מחסן אוטומטי. בעעעע...
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר בלאט זה טיפשי , כל הכיתה שלי קיבלה זימונים , גם אלו שלא ביקשו למודיעין ואני לא .............ואני לא ממדינה שמסתיימת בסטאן , אני יהודי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.