פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים כשאני משחק בשלבים העכבר מגיב לאט אבל שימו לב שזו לו בעיית הכרטיס מסך או זיכרון המשחק פועל ב-40-50 FPS ובכל זאת המפרט:AXP 1900+ slim vulcano 8 modded to 9 kingmax 265 ddr400kingston 256 ddr266gfx5200 128mbasus a7n8x
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים שמע אחי... דבר ראשון המפרט שלך לא מי יודע מה טוב..... אבל לא נראה לי שזאת עדיין הבעיהעם יש לך עכבר רגיל עם גלגלת יכול להיות שאתה צריך פשוט לנקות תעכבר.... ועם לא.. אז תנסה לחבר עכבר אחר ותראה עם זה עובד אחרת... או שעם זה מחובר לך בחיבור USB תנסה לשנות תחיבור אולי זה יעזור.....
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אני לא מכיר את המשחק הזה אבל ברוב המשחקים יש אופציה למהירות התגובה של העכבר. תנסה לשחק עם זה.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים הוא מגיב לאט? או שהוא פשוט זז לאט? (שים לב להבדל)אם הוא זז לאט אז כמו שאמרו תשחק עם הגדרות המהירות של העכבר (יש הגדרת מהירות למשחק ויש הגדרת מהירות לתפריטים)אם הוא מגיב לאט אז תכתוב איזה עכבר זה
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים מחבר מגיב במשחק בקושי ועוד דבר זה יכול ליהיות בגלל שהתקנתי SP2 ל-WINDOWS שלי?
פורסם 2004 באוגוסט 2221 שנים אני לא רואה שום קשר בין העובדה שהעכבר לא מגיב לבין זה שהתקנת SP2... אלא אם כן הבעיה הופיעה ישר אחרי שהתקנת את זהאם העכבר מגיב לאט גם במשחקים אחרים או בWIN אז אפשר להניח שהבעיה נובעת מהעכבר עצמו...אם זה רק במשחק הזה אז זאת בעיה של הגדרות כלשהן במשחקתנסה להתקין מחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.