פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים חה חה חה חה חה חה!!! טוב נו, מה אתה מצפה? אחרי הכל הם מייצגים את ישראל, את הרוח הישראלית...
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים חחח.............אני חושב שהם מעדיפים לא לחזור..... נראה לי זה בדיחה מגעילה אבל - אלה לא היו ערבים שהרגו את 11 הספורטאים :-X :-X :-X
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים עדיין לא הבנתי למה לגנוב ברז... מילא מגבת וסבונים, אבל ברז?? וכאילו מה, אנשים במקרה מסתובבים בחופשות עם מפתח שוודי?נעזוב את זה לרגע ונסתכל מבחוץ על כל העניין - אלו עולים שמייצגים אותנו תמיד בתחרויות ספורט ולא ישראלים אמיתיים (חוץ מכמה בודדים כמובן), ככה שאני חושב שהמלונות בטוחים ל 4 שנים הקרובות.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אני מסכימה עם הכל חוץ מהמפתח השוודי. פעם שכרנו חדר במלון והופתענו לגלות שלא היה בו ברז... פשוט הוברג החוצה!
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים או שזה פשוט מה שסיפרתם לפקיד בקבלה? ;Dסתם אוף טופיק: די נמאס מכל האתרים שלא עובדים כמו שצריך בדפדפני מבוססי מוזילה, אין כבוד לסטנדרטים בארץ.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אני מסתובב אם מפתח גז ומפתח שוודי,לעפמים גם מקדחה תלוי לאן אני נוסע :-Xדרך אגב מישהו שם לב איזה ברזים יפים יש ב747? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.