עבור לתוכן

OMG, לזה אני קורא אונס, אבל ברוטאלי. (באנצ'מארק עם ה Cs:Source).

Featured Replies

פורסם

Jan די לבלבל בשכל כבר בדום שלוש NV לוקחים! בHL2 ATI אין כאן על מה להתווכח זה סתם משחק מלוכלך שמשחקות שתי היצרניות רק חבל שיש אנשים כמוך שנופלים בפח כרטיסי הדור החדש של NV יותר חזקים ויותר משתלמים ועל תתווכח עם העובדות לATI אין שום כרטיס ברמה של הGT ובאותו המחיר.

• תגובות 46
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דיי להיות פאנבויז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1  ::)  זה עלוב.

וצר לי, אבל המבחן הזה חאפרי. צריך לחכות למבחנים של Hard OCP, anandtech וכו' על גרסה בדוקה של המנוע.

פורסם

תתכונן לטעות (:

אם אני לא טועה זה מה שבדיוק אמרת לגבי דום 3.

וצדקתי

פורסם
  • מחבר

דיי, איזה עלובים אתם, אנשים, יש פה שחיטה מוחצת, וזה הכול.

מה שגם כן מזכיר לי, זה זאת לא סתם השוואה מעאפנה, אלא ע"י האדמינסטור שם, זאת בדיקה הרישמית שלהם, אז "דיייייייי".

ואתם יודעים מה? בכיף, קחו ביצועים כפולים, כפולים של NV, עדיין ATI לוקחת, מה שמחזיר אותי לנקודת המוצא:

Nvidia Who?

פורסם

- פרקש.. ממש לא :lol: תתפלא, אבל גיימינג זה לא הכל בחיים. יש גם בנצ'ינג. אף 6800 עם אותה מערכת כמו שלי ואותן ההגדרות וקירור לא יגע באבק שאני אשאיר. חוץ מזה שה- X800ים הם "ה"-כרטיסים לבנצ'ים, הם גם כרטיסי גיימינג מעולים. הגיע הזמן להפסיק להיות טיפש. :s07:

- אממ, rulethepc, התכוונתי לכך שבטח שישר עם צאת ה- X800 אמרת שהם יריצו יותר טוב את דום 3 בכלל שהם היו הטופ, עכשיו אותו דבר על ה- nVidia.. מה שמוכיח שאתה כמו כבשה אחרי הרועה.

בכלל.. hl2 משחק הרבה יותר טוב :biglaugh:

פורסם

כל מה שיש לי להגיד זה בלאט.

כל המחשב שלי החדש כבר הגיע חוץ מGT... בתכלס, אני משחק CS והמון..

אז עכשו אני בדילמה.

להשאר עם הכרטיס שלי או להחליף לXT PE שאני אצתריך להוסיף עוד 700 שקל עליו, ו700 שקל לא הולכים ברגל

:\

והכי טוב - יש לי עד יום רביעי להחליט

!#%!%!%

עריכה, אני נשאר עם הGT שלי ^_^

-אף פעם אל תאמינו לבאנצים שנעשים ע"י האנשים הגדולים , האנשים הקטנים זה מי שנחשב-

Woah this post is sure biased!!!!

ok riddle me this mister ati fanboy...

1600x1200 all settings high all reflections on 4x AF 6x AA run after run ~73-78fps on following system:

P IV 2.8c @ 3.37 250fsb OCZ 3700EB @ 250mhz 1:1

geforce 680oGT @ 420/1100. 61.77

This is the lamest bench i have ever seen... check your systems.

Well, ATI seems to have the advantage here. Hopefully Nvidia can get to work and pump out new drivers to significantly close the gap.

However, I have to point out something: there is something wrong with these benchmarks, folks. At 1280 X 960 with 4X AA and 8X AF, everything max, with the 6800Ultra, the Driverheaven graph shows the FPS at ~64. WTH? I tested the exact same configuration with my 6800GT clocked at exactly 6800Ultra levels, and the benchmark gives it 81. I've done that multiple times. And while 81 FPS still is a ways away from 95 FPS (w X800XTPE), it's not the 64 FPS that was in the graph. Why is there such a discrepency?

And I don't even have an FX53 Proc. I run on an overclocked (not even too much compared to what some people get) 2500+ XP.

And yes, Image settings are set to High Quality.

ןאלה רק שנים מכל התרד הענק הזה, וגם יש עוד בנצארק בפורום אחר בו הפאר ממש קטן

בקיצור, fanboyisem at its best.

פורסם

XTPE>GT

XTPE<ULTRA

פורסם

XTPE>GT

XTPE<ULTRA

GT @ UEE speeds >ULTRA

.

פורסם

XTPE > ULTRA

6800GT > X800P NONVIVO

פורסם

מסכים עם העובדה שה PE עדיף על האולטרה, אבל זה רק אם יש לך את הכסף.

אם אין לך הGT הוא הבא בתור.

פורסם

אתם כאלה עלובים ! לפני שATI הוציאה את הראדאונים שלה כולכם הייתם קונים נווידיה בשקט ואומרים ATI WHO?

פורסם

אני עדיין חושב ש GT יותר טוב בגלל אפשרויות ה oc והתמיכה בטכנולוגיה יותר מתקדמת

פורסם

http://www.techreport.com/onearticle.x/7221

http://www.vr-zone.com/?i=1193&s=1

הנה עוד כמה בנצ'מארקים שמראים שהאתר שנתת הוא לא מקום שאפשר לסמוך עליו.

חוץ מזה כמו בדום3 נוידיה הובילו בבאנצ'ים בגדול ואחר כך ATi הוציאו דרייברים ששיפרו את הביצועים ואני מאמין שזה גם משנוידיה יעשו.

פורסם

HL2 זה המשחק שATI עבדה עליו בדיוק כמו שנבידיה עבדה על דום 3

בHL2 המנצחת היא ATI אבל זה ממש פוטופינש...... ממש קרוב..... לא רק שATI עבדה על המשחק נבידיה הגיעו לכמעט אותם ביצועים

בדום3 נבידיה לקחה יותר ממה שATI לקחו בHL2

לסיכום:

נבידיה שולטיייים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים