עבור לתוכן

סינימה סיטי- מאוכזב.

Featured Replies

פורסם

בקרית אונו? 33 שקלים.

פורסם

אני עדיין לא בטוחה באיזה מהם אני הייתי (סטלנית שכמוני) אבל אני זוכרת שבמשענות של המושבים היו "חורים" כאלו לשים בפנים את כוסות השתיה. איזה יופי ;D

לא הייתי בסינמקס אבל אני חושב שאני זוכר את הדברים האלה בסינמה סיטי..

overload, הייתי בסינמה סיטי עשרות פעמים ובחיים לא היתה אצלנו בעיה בסאונד. אני רק זוכר רק בעיה בתמונה לכמה דקות בהתחלה באיזה סרט וזה הכל.

מה אני אגיד לך, יש לך מזל נחס :lol:

פורסם

זה לא מזל נאחס, סינמה סיטי ידוע כבר מזמן בשמו החדש "סטריאו סיטי" על שם בעיות הסאונד הרבות שקורות שם כל הזמן. קרה גם לי ולמאות (אם לא אלפי אחרים), ישנם בתי קולנוע הרבה יותר טובים בארץ.

פורסם

היתי לא אהבתי,בחדרה יש את בית הקולנוע שהכי אהבתי שקט איכות מצויינת וסאונד נפלא שאתה מרגיש שהוא עוטף אותך,תזכרו הגודל לא תמיד קובע :-X

פורסם

עדיין לא הייתי

אולי נעשה שם מפגש פורום

אבל הבנתי שאי אפשר להתמזמז עם בחורה עם הכסאות כי זה כורסאה פרטית

אני מקווה שאתה לא מתכוןן להתמזמז עם אנשים במפגש פורום ;)

וכן, אני הולך מלא לסינמה סיטי, ויש להם לפעמים בעיות בסאונד או בתמונה. אבל אני חושב שלכל מערכת יש לפעמים בעיות ושלא צריך להכליל בית קולונוע שלם (שגם מציע איזה מסעדות ג'אנק פוד ופאב) בגלל זה זה

עוד דבר הוא שנכון שכרטיס שם עולה טיפה יותר, אבל תזכרו שהחנייה שם חינם וזה מתקזז סך הכל במחיר.

פורסם

בתי הקולנוע בארץ באמת זוועתיים, סינמה סיטי בראש הרשימה, בעיקר בגלל המחיר המופקע אל מול האיכות הלוקה בחסר.

פורסם

אני שמח שהחניה שם חינם, אבל היא חינם גם בכ-90% מבתי הקולנוע בארץ (בחיפה יש המון בתי קולנוע ואין אחד שהחניה בקרבתו היא בתשלום), וכמו שכבר אמרתי קודם, ישנם לא מעט בתי קולנוע בארץ שאיכותם עולה פי כמה על זו של סטריאו סיטי.

פורסם

זה לא מזל נאחס, סינמה סיטי ידוע כבר מזמן בשמו החדש "סטריאו סיטי" על שם בעיות הסאונד הרבות שקורות שם כל הזמן. קרה גם לי ולמאות (אם לא אלפי אחרים), ישנם בתי קולנוע הרבה יותר טובים בארץ.

מוזר, לא קרה לי אפילו פעם אחת.. אז אולי זה המזל הטוב שלי :) (טפו טפו טפו רק שלא יהיו בעיות ב- I, Robot)

פורסם
  • מחבר

מוזר, לא קרה לי אפילו פעם אחת.. אז אולי זה המזל הטוב שלי :) (טפו טפו טפו רק שלא יהיו בעיות ב- I, Robot)

גם אם יהיו מה זה משנה בסך הכל I,ROBOT ;)

מזל שלא אהבתי את ספידר מן!

אם דבר כזה היה קורה לי כשראיתי את שר הטבעות 3 היתי עושה שם בלגן.

לא ידעתי שזאת שהבעיות כל כך נפוצות בקולנוע הזה, טוב לדעת.

תודה לכולם :xyxthumbs:

פורסם

הקולנוע הכי טוב שהייתי בו הוא הקולנוע שדוד שלי מנהל "קולנוע גת" למי שמכיר זה קולנוע של רשת רב חן אבל הוא ייחודי הוא ממוקם באמצע תל-אביב, לא בקניון ולא בתוך איזה קומפלקס כמו סינימה סיטי, יש בו רק אולם 1 ענננקקק ומדהים הסאונד שם פשוט ברמה מעל כול הקולנועים שהייתי בהם בארץ (הייתי ב7 סך הכול) וגם אין הפסקות באמצע הסרט חלק לא יאהבו את זה אני אישית כן בעסה שמפסיקים סרט באמצע.

הבעיה היחידה היא שלא כול סרט מגיע לקולנוע הזה רק סרטים ברמה גבוהה כמו שר הטבעות דו"ח מיוחד, לרוב יש שם סרטי פסטיבלים כאלה.

פורסם
  • מחבר

דוד? סחטין :xyxthumbs:

אני חושב שמצאנו מקום למפגש הבא :lol:

שמעתי רק דברים טובים על המקום.

אני יבדוק אותו בפעם הבאה שאני יהיה בת"א.

פורסם

כן דוד פשוט כיף שיש דוד שמנהל קולנוע לפעמים מקבלים הזמנות(הזמנה=שתי כרטיסים חינם) ועוד דברים פשוט כיף.

רק תבדוק איזה סרט יש שם שלא תבוא ויהיה "נערות לוח השנה" או איזה סרט אחר של פסטיבלים זה קולנוע ממש מיוחד כבר שתיכנס תראה יש שם כזו רחבה עם ספות אפשר לשבת ולנוח לפני התחלת הסרט לא כמו בשאר הקולנועים שאתה בא קונה כרטיס רוצה להכנס ולהמתין ואומרים לך "חכה בחוץ עוד 10 דקות" ועוד הרבה דברים שאין במקומות אחרים חוויה!.

פורסם

אתה הולך עם אבא לסרט?? ::)

מה רע בזה?

אבא שלך הוא על תקן כספומט וזהו?

פורסם

עם ילדים כמוכם הייתי כבר קושרת את החצוצרות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים