עבור לתוכן

המלצה על משחק : DAoC

Featured Replies

פורסם

או בשמו המלא :  Dark Ages of Camelot.

משחק רשת המוני (MMORPG - לא ניתן לשחק לבד) :

תארו עולם המורכב מ 3 יבשות, בכל יבשת חי גזע אחד (האלפים, הויקינגים, ובני Camelot).

בתחילת המשחק אתם בוחרים להיות אחד מבני הגזעים אלו, זה יהיה עולמכם, כאן תשחקו, תעלו בדרגות, תכירו מאות אנשים חדשים, ולבסוף תגנו עליו מפני הגזעים האחרים.

כמו בכל משחק RPG טוב תבחרו סוג דמות מסויים (לוחם, קוסם, מרפא, גנב - לכל סוג דמות לפחות 3 סוגים שונים של דמויות בכל יבשת (לוחם אלף יכול להיות HERO או CHAMPION בעוד שכויקינג הוא יכול להיות Wariorr, Shadowblade, קוסם Camelot יכול להיות Wizard, Cabalist, Sorcerer בעוד שקוסם אלפי יכול להיות Mentalist Enchanter, Eldrich). מדובר שיותר מ 10 סוגי דמויות שונות בכל יבשת לפחות !

ואם זה לא הכל, כאשר את עולים בדרגות אתם בוחרים קישורים מיוחדים של הדמות שלכם (Spec) (כך שלכל דמות לפחות 3 סוגים שונים של פיתוח הדמות). ועד כאן בבחירת הדמות.

החלו להלחם ולעלות בדרגות במערכת קרבות מדהימה (לדוגמא לוחם יתן מכות שונות אם הא עומד מקדימה/מהצד/מאחורי המפלצת, פגיעה מוצלחת תאפשר המשך פגיעה , ז"א קומבו) (קוסם יכול להטיל לדוגמא קסם שיהמם את היריב למספר שניות, ובינתיים לפגוע בו עם קסם נוסף).

הלחמו במאות ואלפי סוגים שונים של מפלצות שונות בהתאם לדרגתכם (באיזורים ע-צ-ו-מ-י-ם, לפעמים 20 דקות רק לחצות את האיזור בריצה. איזורים מתחת למים, מערות, איזורים טרופיים, מושלגים, מדבריים ומה לא, אווירה וגרפיקה מדהימים !) והביאו את דמותכם עד דרגה 50.

קחו בחשבון שלעלות את דמותכם עד לדרגה זו יכול לקחת שבועות ואף חודשים של משחק שותף וממכר. ואז.... בדרגה 50..... המשחק באמת מתחיל...

מכאן, רוב משחקכם יהיה כנגד שחקנים אמיתיים מיבשות אחרות שמנסים לכבוש מצודות מהיבשת שלכם, שעת על גבי שעות של לחימה נגד אנשים אחרים, כבישת מבצרים והגנות על היבשת. כמובן שניצחון בקרבות יתן לכן נקודות ניסיון מיוחדות שיתנו גישה לכשרונות חדשים ומדהימים שלעצמם)

ואם זה לא מספיק, ה(!)דגש העיקרי של המשחק הוא שיתוף הפעולה בקבוצות :

כאמור היבשת שלכם תהיה מלאה בשחקנים שונים בדרגות שונות שמשחקים דמיות שונות.

בכל קבוצה ניתן להכיל עד 8 שחקנים וכאן שיתוף הפעולה הוא קריטי, חישבו על מפלצת בדרגה 15 בזמן שהקבוצה שאתם משקים היא בערך בדרגות 10 -12, המרפא יחזיק אותכם בחיים, הלוחם יגן על המרפא וינסה לגרום למפלצות להתקיף אותם ולא את המרפא, הגנב יבוא מאחורה כדי לדקור את המפלצת והקוסם.... כמובן יפציץ מרחוק).

אנחנו מדברים על עולם חי ודינמי לחלוטין עם מאות שחקנים שונים בכל יבשת שמשחקים ביחד ומשתפים פעולה בלחימה כנגד מפלצות ובשלבים מאוחרים, כנגד שחקנים אחרים, עולם שלא "ישן" אתם תלכו לישון, העולם ימשיך בלעדיכם ! השיגו אלפי (!!!) חפצים שונים לפיתח הדמות וכו' וכו' וכו'.

שוב הדגש הוא על שיתוף הפעולה בין אנשים שונים בכל העולם שמתקבצים ביחד לשם חברות, היכרות או סתם הרג מוחלט.

נקודות פחות טובות למשחק :

- המשחק דורש דמי מנוי חודשיים וכרטיס אשראי

- מאוד ממכר ומשקיעים בו הרבה שעות בכל יום.

- השם שלכם ייחודי רק לכם, תשחקו טוב ותהיו נחמדים, יאהבו אתכם, תהיו אנשים רעים ותמצאו את עצמכם לבד, ולא ניתן לשחק במשחק זה אם אף אחד לא יסכים לשחק איתכם בקבוצה.

צאו לכבוש את העולם ! התקבצו עם מאות שחקנים אחרים מכל העולם למגר את האוייב למשחק שלא ניגמר לעולם, בעולם מרהיב, עצום בגודלו ומלא מפלצות !

המלצות מאת פריק :

http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0103022&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=3

לאחד מאתרי המשחק המרכזיים : www.cemalotherald.com

אני אישית משחק במשחק כמעט 3 שנים ללא הפסקה, המשחק מעולם לא שיעמם אותי עד  כה.

לשאלות נוספות, הנכם מוזמנים להגיב כאן, ושחקנים מתחילים מוזמנים ליצור איתי קשר בתוך המשחק ב :

Server : Nimue 

Realm : Hibernia

Character Name : Evelin

See you in game !

פורסם

אם אתה רוצה אני יכול להעביר את כל מה שרשמת לסטיקי של ת'רד ההמלצות.

אבל אם אתה מעוניין שיהיה כאן דיון על המשחק אז אין בעיה.

*או שאתה יכול לרשום מחדש בת'רד ההמלצות לפי הקגוריות שם(דירוג , עלילה וכו')

פורסם
  • מחבר

שמחה שישאר כאן כדיון, אשמח לענות על שאלות ולעזור לאנשים שמשחקים או רק מתחילים.

פורסם

איפה אני יכול להוריד את המישחק? כי האתר שהבאת לא פועל...

אאא זה מישחק בתשלום ביכלל! רק שמתי לב!

לא ניראה אני קונה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים