עבור לתוכן

התייעצות לגבי רעיון למוד (LCD במקלדת)

Featured Replies

פורסם

מאחר ויש לי מארז עם דלת ורוב הזמן הדלת סגורה נראה לי מיותר לשים שם LCD.

מה שכן, יהיה מגניב לשים LCD במקלדת (Microsoft Internet Keyboard) ליד כפתורי ה"אינטרנט" או אפילו במקום חלק מהם מאחר והשתמשתי בהם אולי פעם אחת.

מדדתי והוא נכנס יפה בין הלדים לכפתורים (אפשרות נוספת היא במקום הלדים ולהוסיף את מצב ה"נעילות" למסך).

השאלות הן אלו:

1. בדקתי עם רב-מודד וראיתי שמגיע למדקלדת מתח של 4.8 וולט מהמחשב האם אוכל לחבר אליו את ה LCD ? גם עם תאורה אחורית ? לפי היצרן המסך צורך 1.2mA .

2. איך כדאי לחתוך את הפלסטיק?

לגבי הכבל נתונים של ה LCD לדעתי אני פשוט אקדח במקלדת ואעביר דרכה.

הצעות ורעיונות יתקבלו בברכה.

• תגובות 33
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

LCD דורש 5 וולט, אז כן.

USB מספק זרם של 500mA. בהנחה שהמקלדת צורכת פחות (רוב הסיכויים), אז תוכל לחבר אליה.

איזה LCD זה?

פורסם

זה יכול להיות ממש ממש אחלה של רעיון אבל השאלה היא ............האם אתה בטוח שאתה צריך LCD במקלדת ?.

לא עדיף לבנות לזה טאמינל נפרד או משהו כזה ?.

בעיקרון זה ממש ממש לא מסובך לעשות את זה עם יש לך מספיק מקום להכל ולהעביר את הכבל זה גם שטויות .

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שמדובר ב PS/2 ולא USB.

ובקשר לשאלה, חשבתי לקנות את זה שמוצע באריהב WH1602D אשמח לקבל המלצות בנושא הזה. (מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה תיעוד טוב כי כחלק מהפרויקט אני רוצה לכתוב לו את התוכנה בעצמי במידה ש lcdproc לא יכיר אותו (לינוקס) )

אני לא צריך את זה דווקא במקלדת אבל זה רעיון נחמד וזאת מקלדת דיי ישנה ככה שאני לא פוחד אליה.

פורסם

סתכל אני לא ממש חשוב שכדאיי לך לעשות את זה

האם אתה רוצה מקלדת מכוערת בעלת LCD יפיפה ? .

ולא שווה להשקיע 100 שקל בקניית LCD בכדי לתקוע אותו במקלדת .

בחיבור PS2 נראה לי זה יעבוד

פורסם

אני חושב שזה שולט

המקום שאחרי מסתכלים עליו והכי בקלות זה מקלדת...

זה ממש ממש שולט... אם הייתה לי מקלדת חילופית הייתי מנסה לעשות את זה למה שיש לי.....

פורסם

תחפש בLCD גלרי.....אני בטוח שהיה שם מישהו שעשה ככה.....

איתן

פורסם

מסך 16*2 יכול להכנס שם פחות או יותר, יותר גדול לא.

PS/2 גם מספק 5 וולט, אז אחלה מבחינתך.

GO FOR IT.

רק המלצה - קח עם תאורה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות של כולם.

מה לגבי חיתוך הפלסטיק? איך הכי כדאי?

פורסם

דרמל

פורסם

בנאדם רעיון ע-נ-ק ואני דורש (שים לב, לא מבקש - דורש!) לראות תמונות ולשמוע חוויות אחרי ההתקנה.

בהצלחה, עם ישראל איתך! :D

פורסם

תחתוך עם דרמל במהירות נמוכה,

כי מהירות גבוהה מידי תמיס את הפלסטיק ויצא ממש מכוער - מנסיון! ;)

פורסם
  • מחבר

עריכה: מצטער, רק עכשיו ראיתי את הסטיקי עם הראשי דרמל...

פורסם

רעיון מעולה.. כמו שאמרו קח LCD 2X16, לדעתי אם אתה לא צריך את הכפתורים שלמעלה באמצע אז תשים אותו שם (זאת המקלדת הלבנה עם הכפתורים האפורים הקטנים נכון? כי יש גם את החדשה כמו שלי שזה עם כפתורי Volume). עדיף להשאיר את הלדים של המקלדת כמו הם..

אם אני יצליח למצוא שרטוט Sketchup של המקלדת (שוב פעם תפרט יותר טוב איזה מקלדת זאת ואת הדגם המדויק) יכול מאוד להיות שאני יעשה לך שרטוט של איך זה יראה אחרי המוד.

בהצלחה, תומך ברעיון.

פורסם
  • מחבר

הנה תמונה של המקלדת, הנייר הלבן מסמן את המיקום שאני רוצה לשים את ה LCD (מדוד כמובן).

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים