עבור לתוכן

מחפש פתרון "נוחיות" בפתיחת דלת המארז

Featured Replies

פורסם

זה יחזיק ממש טוב וזה רעיון פשוט לביצוע

אתה יכול למצוא כאלה בחנויות כמו קרביץ וכאלה . זה גם דיי זול , כמו כן אתה יכול לקחת מגנט של מקרר האלה עם הפרסומות של הפיצה , לגזור אותו ולהדביק עם דבק לחלון של המארז בפינה בצורה זהירה והכל יהיה אחלה

פורסם

זה חרא מגנטים.

חפש בחנויות אלק', הרבה משתמשים בהם לפרוייקטים והם די חזקים.

פורסם
  • מחבר

מחר אני אלך לACE אני אראה אם יש להם משהו אם לא אז אני אלך לאיזור התעשיה שם מאה אחוז יש..

פורסם

מחר אני אלך לACE אני אראה אם יש להם משהו אם לא אז אני אלך לאיזור התעשיה שם מאה אחוז יש..

אני חושב שהכי כדאי זה לקנות שתי צירים ולחבר אותם קרוב לפאנל הקידמי ואליהם את הדלת כך שהיא תפתח ותסגר וכדי שהיא תסגר ולא תפתח תשים על הדלת מגנטים וגם על המארז תשים מגנטים ואז פשוט מאוד הדלת תמשך למארז ולא תזוז ואם תרצה אז תוכל לפתוח אותהעם טיפת מאמץ והיא תהיה כמו מן דלת כזאת.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהכי כדאי זה לקנות שתי צירים ולחבר אותם קרוב לפאנל הקידמי ואליהם את הדלת כך שהיא תפתח ותסגר וכדי שהיא תסגר ולא תפתח תשים על הדלת מגנטים וגם על המארז תשים מגנטים ואז פשוט מאוד הדלת תמשך למארז ולא תזוז ואם תרצה אז תוכל לפתוח אותהעם טיפת מאמץ והיא תהיה כמו מן דלת כזאת.

כפי שרשמתי הפרספקט הוא בדיוק על הברזלים שבהם נכנס הדלת הרגילה של המארז כך שאין מקום לשים צירים

ד"א קיבלתי מאורר לדים !! אני מתקרב לסוף של הפרוייקט !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים