פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים זה יחזיק ממש טוב וזה רעיון פשוט לביצוע אתה יכול למצוא כאלה בחנויות כמו קרביץ וכאלה . זה גם דיי זול , כמו כן אתה יכול לקחת מגנט של מקרר האלה עם הפרסומות של הפיצה , לגזור אותו ולהדביק עם דבק לחלון של המארז בפינה בצורה זהירה והכל יהיה אחלה
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים זה חרא מגנטים.חפש בחנויות אלק', הרבה משתמשים בהם לפרוייקטים והם די חזקים.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר מחר אני אלך לACE אני אראה אם יש להם משהו אם לא אז אני אלך לאיזור התעשיה שם מאה אחוז יש..
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחר אני אלך לACE אני אראה אם יש להם משהו אם לא אז אני אלך לאיזור התעשיה שם מאה אחוז יש..אני חושב שהכי כדאי זה לקנות שתי צירים ולחבר אותם קרוב לפאנל הקידמי ואליהם את הדלת כך שהיא תפתח ותסגר וכדי שהיא תסגר ולא תפתח תשים על הדלת מגנטים וגם על המארז תשים מגנטים ואז פשוט מאוד הדלת תמשך למארז ולא תזוז ואם תרצה אז תוכל לפתוח אותהעם טיפת מאמץ והיא תהיה כמו מן דלת כזאת.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר אני חושב שהכי כדאי זה לקנות שתי צירים ולחבר אותם קרוב לפאנל הקידמי ואליהם את הדלת כך שהיא תפתח ותסגר וכדי שהיא תסגר ולא תפתח תשים על הדלת מגנטים וגם על המארז תשים מגנטים ואז פשוט מאוד הדלת תמשך למארז ולא תזוז ואם תרצה אז תוכל לפתוח אותהעם טיפת מאמץ והיא תהיה כמו מן דלת כזאת.כפי שרשמתי הפרספקט הוא בדיוק על הברזלים שבהם נכנס הדלת הרגילה של המארז כך שאין מקום לשים צירים ד"א קיבלתי מאורר לדים !! אני מתקרב לסוף של הפרוייקט !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.