עבור לתוכן

מחפש פתרון "נוחיות" בפתיחת דלת המארז

Featured Replies

פורסם

לפני הרבה זמן שמתי במקום דלת המארז פרספק בגודל של הדלת (ככה חלון גדול :jump: ) וזמנית אני הדבקתי אותו עם סילוטייפ שקוף

מכוון שהייתי פותח ומחליף רכיבים במחשב כיום שכמעט וסיימתי את כל העבודה (סלייבים חוטים וכאלה.. ואולי תאורה) אני גם מחפש פתרון

שיעזור לי לפתוח ולסגור את הדלת בלי הדבקה חשבתי על משהו בסגנון שיש בבגאז של המכוניות (כמו איביזה ) יש כזה דבר שתופס את החלון

וזה נפתח דיי בקלות (משהו כזה ציור להמחשה

ה -

|

---

זה הידית שאותה אני מחפשה וכל השאר זה הצורה של המכונית \ מארז

--------------------------/

| /

| /

--------/

/

/

זה מה שחשבתי כעקרון חשבתי להביא כזה דבר לשים אותו למעלה (כמובן שהוא יהיה מוקטן פי 4 מהרגיל) ולשים מגנט בתחתית וכך לסגור את המארז וזה גם

פתרון שהוא דיי מודולרי ויותר יפה מהסילוטייפ

השאלות שלי הם כאלה :

מאיפה ניתן להשיג כזה דבר וכמה זה עולה

ואם יש למישהו\י רעיון נוסף יתקבל בברכה

אם לא הבנתם למה אני מתכוון אני אנסה לצלם (אבל לא מבטיח איכות בתמונה !)

פורסם

אתה מתכוון שאתה לא רוצה ברגים ? אם כן אז אתה יכול להוסיף מסילה למעלה ולמטה במארז ולהכניס כל פעם את הפרספקס על ידי החלקה בתוך המסילה .. זה גם אני חושב מאוד אסטטי ( תלוי בבן אדם ) וגם מאוד מודרני ויפה .... אבל כמו שאני תמיד אומר ההחלטה בידיים שלך .. !!!!!

פורסם
  • מחבר

חח איך אני אוהב שאתה עושה ההחלטה ביידים שלך כמו מקודם בצביעה בצורה של ישראל :jump:

בקשר למה שאמרת אז יווצר רווח בין הפרספקט למארז עצמו גם לא יפה וגם אבק :\ ברגים לא באים בחשבון ...

פורסם

תשים סקוטשים...

פורסם

חח איך אני אוהב שאתה עושה ההחלטה ביידים שלך כמו מקודם בצביעה בצורה של ישראל  :jump:

בקשר למה שאמרת אז יווצר רווח בין הפרספקט למארז עצמו גם לא יפה וגם אבק :\ ברגים לא באים בחשבון ...

לא יהיה שום רווח כי המסילה תיהיה צמודה למארז עצמו ... ;)

פורסם
  • מחבר

תשים סקוטשים...

זה לא כזה אסטטי

לא יהיה שום רווח כי המסילה תיהיה צמודה למארז עצמו ... ;)

עדיין יהיה רווח כי זה יהיה הברזלים - המסילה - הפרספקט אז בכל מקרה יש את הרווח של המסילה

פורסם

לא יהיה שום רוול ..

l-l

l

l

l

l-l

הקו הראשזה הצד של המארז ואחריו המסילות ( למעלה ולמטה ) ובפנים נכנס הפרספקס ..

פורסם
  • מחבר

ואי אפשר לעשות כזה מסילה ???

פורסם

אני חושב שמה שהוא מנסה להגיד לך אקסטזי זה שעצם זה שיש מסילות זה תופס חלל והחלל הזה עושה מרווח..

פורסם

טוב אז דבר ראשון לא יהיה שום רווח עם המסילה כי הפרספקס יעבור בתוך המסילה ( ולא לידה כמו שמישהו שירטט פה ) ... ודבר נוסף הוא שגם ככה יש לך המון חורים במארז שדרכם נכנס אוויר אז עוד חור בגודל של מילימטר או שתיים לא ישנה לך שום דבר ואם זה לא מצא חן בעינייך אז אל תשתמש ברעיון וזהו .... :hat: ... ושוב הכל החלטה שלך אני פשוט חשבתי שזה הרעיון הטוב ביותר פרט לברגים .. !!!

פורסם

מגנטים .........

לשים בכל פינה מגנט קטן שאותו אתה מדביק לפרספקס( מוכרים כאלה שנדבקים ) ואז אופ מחבר למארז . :cool2:

פורסם
  • מחבר

מגנטים .........

לשים בכל פינה מגנט קטן שאותו אתה מדביק לפרספקס( מוכרים כאלה שנדבקים ) ואז אופ מחבר למארז . :cool2:

אני אבדוק אם הם תופסים חזק ואכתוב תגובה

בACE בטח יהיה לא ?

פורסם

לדעתי שים 2 מסילות לאורך המארז, אליהם תכניס את הדלת פרספקס, ואז תוכל להרים את הפרספקס מעלה פשוט. תעשה לך איזה בליטה שתעצור את הדלת אחרי גובה מסויים כדי שלא תצטרך להחזיק את זה כל הזמן, וזהו.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היחידה במסילה היא בוא נתחיל מהבעיה הגדולה..

אין לי איך לעשות אחת כזאת והבעיה השניה היא שאין לי מקום לשים מסילה במארזהפרספקט הוא בדיוק בגודל ולהתחיל לסדר וזה לדעתי זה קצת

באלגן הרעיון של המגנטים בצדדים מאוד מצא חן בעיניי

פורסם

אז באמת מגנטים + צירים.

תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים