עבור לתוכן

איך אפשר לחתוך צורה מורכבת על מתכת או פלסטיק עם דרמל ?

Featured Replies

פורסם

יש לי דרמל ואני יודע שחותכים עם הדיסקיות החומות אבל קשה לחתוך איתן צורה מורכבת עם הרבה עיקולים ופינות רבות ומרובות קטנות ועיגולים קטנים ... אז עם איזה ראש או איך בכלל אני יכול לחתוך את הצורה המורכבת שאני רוצה עם דרמל ...???? אם זה אפשרי רק עם הדיסקיות החומות תגידו ...

פורסם

אפשרי ביותר...!

אתה יכול אחרי זה לעשות עם הראש שיוף את העיקול....

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר שאפשרי לחתוך עם הדיסקיות החומות צורות מורכבות ??

ומה עם עיגולים למשל למאוורר 80mm או פחות ?

ומה זה הראשי שיוף האלה ??

פורסם

עיגול למאוורר זה לא צורה ממש מסובכת...

פשוט מדפיסים את השבלונה של המאוורר מדביקים את זה על הפרספקס\משהו אחר..

וחותכים לפי השבלונה...

תראה את הראשי שיוף בסטיקי עם הטבלה של הדרמל...

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני יראה בסטיקי ...

ובקשר לעיגול סתם נתתי דוגמא חאחד הדברים שאני יעשה ..

אני גם יעשה צורה של כאוס ...... לפחות אני רוצה ....

עריכה : איך אני שם את ראשי השיוף האלה snd1.gif ? כאילו יש לי רק את הנייר הזה והראש עליו מלבישים בניפרד ...

פורסם

שאלה קטנה נוספת "למנוסים" עם איזה עוד כלים ניתן לעשות חור בצורה של המאוורר על פרספט ? (חוץ מדרמל)

פורסם

טוב תודה אני יראה בסטיקי ...

ובקשר לעיגול סתם נתתי דוגמא חאחד הדברים שאני יעשה ..

אני גם יעשה צורה של כאוס ...... לפחות אני רוצה ....

עריכה : איך אני שם את ראשי השיוף האלה snd1.gif ? כאילו יש לי רק את הנייר הזה והראש עליו מלבישים בניפרד ...

אתה שם את הראש כמו כל ראש אחר על הדרמל, פותח קצת את הבורג, שם את הנייר שיוף העגול, ואז סוגר את הבורג (הבורג לוחץ על הגומי ואז הוא מתרחב ותופס טוב את הנייר).

שאלה קטנה נוספת "למנוסים" עם איזה עוד כלים ניתן לעשות חור בצורה של המאוורר על פרספט ? (חוץ מדרמל)

*פרספקס

אפשר עם ג'יגסו ("ג'קסון"), אבל הוא לא משהו בעיגולים, כמה שהקוטר גדול יותר ככה יהיה לך קל יותר. וכמובן גם עם מקדח כוס.

פורסם

האם אין סכנה שהפרספקט ישבר כתוצאה מהקידוח \ חיתוך ?

כי ראיתי בפרוייקטים ששמים דבק (נו אלה של המלחמה ברח לי השם שלהם) ואז עושים את החור

אם כן אז איך עושים את הצורה של ה80 MM

פורסם
  • מחבר

ואלה תודה .... נכון כשאני מחזק את הבורג אז הנייר שיוף לא יורד .. תודה שוב ...  :jump:

פורסם

האם אין סכנה שהפרספקט ישבר כתוצאה מהקידוח \ חיתוך ?

כי ראיתי בפרוייקטים ששמים דבק (נו אלה של המלחמה ברח לי השם שלהם) ואז עושים את החור

אם כן אז איך עושים את הצורה של ה80 MM

מסקנטייפ

יש סכנה בשימוש בג'יגסו. בדרמל הסכנה כמעט ולא קיימת כי אין שום לחץ, לכלי הזה אין כוח אלא מהירות.

המסקנטייפ נועד למנוע שריטות ד"א.

אם אתה עובד עם משורית מתאימה בג'יגסו, ובכלל משתמש בו נכון, אין סיבה שישבר לך משהו.

פורסם

לשייף מתכת עם נייר שיוף בילתי אפשרי, ניתן לשייף רק עם ראש יהלום

פורסם
  • מחבר

ואיך הוא ניראה ??? ??? ??? ???

פורסם

בטח שאפשר ........

פורסם

אפשר גם אפשר וזה אפילו כיף. מלא גיצים ואש  ;D

רק תעבוד עם משקפי מגן! מאוד מאוד חשוב!

פורסם

חחחחחח עומר אתה פושע קטן ;)

וכמובן חשוב גם לשים מסכה על הפנים כי יש אבקת מתכת וזה נכנס לאף וזה ממש ממש מעצבן אחרי זה כי יש גושי מתכת באף ....משהו כזה .

וכמובן אפשר תמיד להשתמש בשופין ברזל הפשוט והטוב שיעשה את העבודה כמו גדול אבל עדיין עם דרמל הרבה יותר כייף .

פאנן תהנה לך .

נ.ב: שאלת הריי על צורות מסובכות , אתה יכול להשתמש ברשיי שיוף קטנים/מקדחים קטנים ואיתם לחתוך בעדינות את הפלסטיק ולעשות איזה צורה שאתה רוצה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים