עבור לתוכן

אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת ביתית...

Featured Replies

פורסם

אממ אז ככה.

יש לי מחשב חדש ובמחשב הראשון יש מודם "מוטורולה" של הכבלים ומאחורי כל מחשב כלומר במחשב בחדר שלי ובמחשב בחדר השני יש שקע של טלפון אז ממה שהבנתי אפשר לחבר רשת דרך קו הטלפון (hpna)?? האם זה נכון?

ויש לי עוד כמה שאלות בקשר לרשת הביתית:

1)אם אני רוצה לגלוש באינטרנט מהמחשב המארח יעני לא איפה שהמודם אז המחשב האשי חייב להיות דולק ומחובר לאינטרנט ? או שרק המודם צריך להיות דולק?

2)אני צריך כרטיס רשת במחשב הראשי ובמחשב שלי? כלומר כמה כרטיסי רשת אני צריך בכלל? ואיפה?

3)מה זה נתב router אני לא יודע מה זה

4)מה זה מרכזת ? אני גם לא יודע מה זה..

5)מה זה HUB ???

6) ת-ו-ד-ה רבה לכל העוזרים !

פורסם

בקשר לרשת דרך הטלפון לא יודע

כן, המחשב המארח חייב להיות דלוק בשביל לגלוש דרך המאורח

3, שניים במארח (איפה שהמודם) ואחד בשני

נתב זה 'מכשיר' שעושה את החיבור לאינטרנט בעצמו

זאת אומרת אין מארח וצריך רק שני כרטיסי רשת, אחד בכל מחשב

רכזת מחברת את כל המחשבים ברשת

פורסם

אם יש לך אינטרנט בכבלים, השאלה היא אם יש לך חייגן או לא.

אם יש לך חייגן ורק בעזרתו אתה יכול להתחבר לאינטרנט, אתה צריך באמת לחבר את המודם למחשב אחד, "לשתף" את החייגן על המחשב הזה, ולחבר את המחשב השני אל המחשב הזה גם כן. כך המחשב השני "ישתמש" באינטרנט של המחשב הראשון, ולכן יהיה תלוי בו שידלוק ויהיה מחובר לאינטרנט. אתה יכול לקרוא בסטיקי פה בראש בפורום מה בדיוק צריך לחבר, ומה בדיוק להגדיר.

אבל, אם אין לך חייגן, אלא פשוט אתה מדליק את המחשב ויכול להתחיל לגלוש, אתה לא צריך לשתף אינטרנט. פשוט תקנה Switch (מכשיר שיוצר רשת), חבר את המודם ל-Switch, וחבר את שני המחשבים ל-Switch. כך, יהיה אינטרנט על שני המחשבים בלי תלות אחד בשני. רק המודם וה-Switch יהיו צריכים להיות דלוקים בשביל שיהיה אינטרנט על אחד המחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים