עבור לתוכן

Colin McRae Rally 04 - בעיה בהפעלה

Featured Replies

פורסם

אנשים יש לי בעיה  ???

קודם כל, אני לא יודע אם זה כל כך קשור לכאן, כי יכול להיות שזאת בעיה טכנית או משהו כזה, אבל בכל זאת, הנה הבעיה :

טוב אז ככה, אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק Colin McRae Rally 04 החלטתי להתקין אותו שוב - נוסטלגיה ::) , התקנתי את המשחק, ההתקנה עברה כרגיל, ללא שום הודעת שגיאה או תקלה באמצע, כאשר זה סיים להתקין יצאתי מהמשחק וניסיתי להכנס אליו כדי לשחק דרך הדיסק הראשון של ההתקנה, בתפריט Autorun כשאני לוחץ על Play הוא בכלל לא מגיב  >:( , אז ניסיתי להכנס דרך התיקיה שבה התקנתי את המשחק, כשאני לוחץ על המשחק כדי להכנס ( cmr4.exe ) אני מקבל את ההודעה הבאה :

cmr4.jpg

וזה לא נכנס למשחק  :( כמו שרשום בהודעה, 'התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו', אז ככה עשיתי, התקנתי את המשחק שוב, ועדיין אותה הבעיה - לא עובד. אז התקנתי עוד הפעם, וגם אז זה עדיין לא עובד.

אני לא יודע כבר מה לעשות  >:( ניסיתי אפילו להחליף את הקובץ המקורי של המשחק בקראק לביטול ה - CD, וגם ככה זה לא עובד.

למישהו יש רעיונות ? הצעות ?

נ.ב.

אין לי מושג אם זה קשור, אבל הנה המפרט של המחשב :

Intel Pentium 4 2800Ghz HT

Intel RockLake 800Mhz

512MB DDR

GeForce 4 MX 440 128MB - חרא של כרטיס מסך  :-\

תודה מראש,

The Wizard

פורסם

DirectX9 יש?

פורסם

התקנה מחדש של הדיירקט איקס תעזור , מכיוון שהקובץ חסר.

פורסם
  • מחבר

::)  התקנתי את ה - DirectX כמו שאמרתם, וזה באמת עזר.

תודה רבה לכם אנשים, אין עליכם  ;D

The Wizrad

עריכה - אממממ .. התקנתי את ה - DirectX כמו שאמרתם, והמשחק באמת עובד ::)

אבל עכשיו אני נתקל בבעיה אחת  ??? כשאני משחק, משחק אחד, שניים או לפעמים שלושה, אני בא להתחיל את המירוץ, לוחץ על Enter והוא פשוט יוצא לי מהמשחק לשולחן עבודה וסוגר את המשחק אוטומטית, בלי שום הודעת שגיאה או הודעת סגירה לפני כן, פשוט סוגר ואז צריך להכנס מחדש  >:(

לפעמים זה קורה אחרי משחק אחד, לפעמים אחרי שניים ולפעמים אחרי שלושה או יותר ...

מישהו יודע מה הבעיה ? אני כרגע משחק עם קראק שמבטל את ה - CD - יותר נוח לי ככה :-\ ( למרות שיש לי את כל ארבעת הדיסקים ) יכול להיות שהקראק הוא מקור הבעיה ?

תודה רבה על כל העזרה.

פורסם

סביר להניח שזה בגלל שהקראק לא ממש טוב למרות שאסור לדבר פה על WAREZ.. ::)

תוריד עדכונים. נדמה לי שהגרסה הכי חדשה זה 1.01 .

קבל לינק (רק בגלל שעשית לי חשק לשחק בו שוב גם ;) .

http://www.gamershell.com/download_6246.shtml?q=colin+rally+4

תהנה.

פורסם

לי היתה בעיה שזה היה יוצא מהמשחק ישר כשמתחיל המרוץ.

עידכנתי את הדריברים וזה עבד.

(גם כרטיס כמו שלך :'( )

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, QuAKeR_996 - כנראה שזה באמת היה בגלל הקראק, ואני יודע שאסור לדבר פה על Warez ::)

בכל מקרה, תודה רבה לך על הלינק ;)

דבר שני, overload - עידכנתי גם את הדרייבר לכרטיס מסך, המשחק פעל גם לפני כן, אבל עכשיו הוא עובד עוד יותר טוב, אז תודה רבה גם לך ::)

דבר שלישי - תודה רבה לכל מי שעזר :D אין עליכםםם ...

The Wizard

פורסם

שמחנו לעזור :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים