עבור לתוכן

דרמל וחלקים למודינג ... !!!

Featured Replies

פורסם

אנשים סוף סוף אחרי הרבה מחשבות ( :P ) קניתי דרמל של וולף ( זה שהיה במבצע בהום סנטר ) ולמדתי איך להחליף ראשים ( הספקתי כבר לשבור תופסנית אחת ) ואיך להפעיל את הדרמל ... עכשיו השאלה שלי ( אני יודע שחותכים עץ פלסטיק ומתכת דקה עם הדיסקית החומה הזאת שבאה בערכה ) [1] באיזו מהירות אני אמור לחתוך ?? ( יש לי כאלה מספרים שקובעים את המהירות ) [2] ואיפה קונים את הפרספקס והגומי U או H שהרבה נכתב פה בפורום ( וכן אתם צודקים לחלון במארז .. פלוס מאוורר .... ) .. דרך אגב אני גר בב"ש .... ועוד שאלה אחרונה [3] איך נקרא הצבע הזה שזוהר באולטרה או בקטודה ( או שזה אותו אחד ? ) ??? .... תודה מראש לעונים ובבקשה תענו לי לפי המספרים הכתובים ליד השאלות ... ואל תחסכו בפרוט .. :xyxthumbs:

פורסם

1.תנסה קודם על מהירות מספר 1 ותעבור בינ המהירויות ותבדוק מה הכי נוח לך..

2.פרספקס קונים אצל "זגג".. והגומי בחנות למוצרי רכב..

3.האם אתה מתכוון לרגיש UV?

פורסם
  • מחבר

זגג זה מישמתעסק עם גגות ??? איפה יש כזה בב"ש ???

ואני לא יודע מה זה UV כל מה שאני יודע זה שאני רוצה שהצבע יהיה רגיש לאולטרה ולנורות האלה ששמים במחשב ... מישהו יודע איך זה ניקרא ?

פורסם

2. זגג זה מישהו שמתעבק עם חלונות, זכויות וכדומה ואת הגומי אפשר גם להשיג בהום סנטר נראה לי

3. UV זה האור הסגול... לדים לא נראה לי שיש UV וקטודה רק אם היא סגולה היא UV

אם אין לך אחד קטודה סגולה אז שום דבר לא יכול לזהור...

ואם יש לך אז פשוט אתה מבקש צבע שזוהר באור UV

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על כל התשובות המהירות ...

ויש לי שאלה איך אני אמור להסביר ( או יותר נכון להגיד ) איזה גומי אני צריך ?? ( כי כל מוכר שניסיתי להסביר לו לא הבין אותי ..

ואיך להסביר מה זה הפרספקס ???????????????????? ובטוח אין באיזו חנות כי אין לי מושג איפה יש זגגים ?

פורסם

יש לדים UV ויש גם קטודות UV. קטודה סגולה זה משהו אחר. יש קטודות שמפיצות אור בצבע סגול, ויש קטודות UV.

אתה לא צריך להסביר מהו פרספקט. כל זגג שמבין קצת בעבודה שלו יודע מה זה פרספקט.

פורסם
  • מחבר

ואיך אני מסביר מה זה הגומי שאני צריך ???

ומישהו מכיר חנות בב"ש לקנות בה פרספקס כי אין לי מושג איפה יש זגגים ???

פורסם

על דפי זהב שמעת?(לא נכתב במטרה לפגוע במישהו....)

איתן

פורסם

ואיך אני מסביר מה זה הגומי שאני צריך ???

אתה צריך לשאול אותם אם יש להם גומי U, אם צריך להסביר, אז תגיד להם שזה בצורת U (מן הסתם).

גומי H לא יהיה במוסך, בדר"כ מוכרים אותו בקיטים מוכנים.

פורסם
  • מחבר

באוטודיפו יש את הגומי U או H האלו ?????????????

פורסם

יכול להיות אבל זה לא סביר, תנסה אצל זגג מכוניות (כזה שמטפל בחלונות של הרכבים), אצלו בטוח יש.

פורסם
  • מחבר

אוףףףף אתם כל הזמן נותנים לי בעלי מקצוע .. תגידו לי בבקשה חנויות בב"ש שאפשר לקנות בהם את הגומי והפרספקס ?

פורסם

זה כאילו תגיד אני רוצה זכוכית..

אז מה נגיד לך?

לך לחנות זכוכיות?

פורסם
  • מחבר

ממש לא .. יש חנויות כמו הום סנטר שמוכרים את הכלים ויש בטח חנויות שמוכרות א תכל הפלסטיקים האלה והגומי .. הריי מאיפה כל המודרים בפורום קונים את החלקים ?

פורסם

הרבה מהם קנו את זה דרך האינטרנט...

דרך חנויות כמו זיגזג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים