פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים אני התחלתי לשחק ב-HITMAN חוזים.עכשיו אני במשימה הראשונה.הגעתי לקומה השלישית.איך אני יוצר החוצה?בתודה מראש orlupo
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים בסדר אבל עדיין הוא מתקשה ...אחי תביא תמונה אני סיימתי כבר תמשחק.תביא סקריןשוט או משהו כזה אני יעזור לך במה שאני יכול.!
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים בסדר אבל עדיין הוא מתקשה ...אחי תביא תמונה אני סיימתי כבר תמשחק.תביא סקריןשוט או משהו כזה אני יעזור לך במה שאני יכול.!
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר סליחה על העיכוב היתה לי תקלה הנה המפה של הקומה השניה: בתודה מראש orlupo
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר התחלתי לשחק בהיטמן חוזים ונתקעתי במשימה הראושנה. הנה תמונה של המפה של הקומה השניה: בתודה מראש orlupo
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים דבר ראשון אתה משחק לא טוב, הקטע במשחק הוא להתגנב כמה שיותר להרוג כמה שפחות, אבל איך שאתה רוצה.דבר שני- אני לא זוכר איזה משימה זאת, אולי בפרט מה המטרה בשלב ואיפה זה?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר דבר ראשון אתה משחק לא טוב, הקטע במשחק הוא להתגנב כמה שיותר להרוג כמה שפחות, אבל איך שאתה רוצה.דבר שני- אני לא זוכר איזה משימה זאת, אולי בפרט מה המטרה בשלב ואיפה זה?שם המשימה הוא:Asylum Aftermathהמטרה של המשימה היא לצאת מבניין בשם Sanitarium.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים זה המשימה עם ראשי המפיה הסינית?.... שיש בניין מרכזי כזה עגול שמוביל אותך לכול מיני כניסות?...עדיף שתביא תמונה קצת מוחשית יותר מבחוץ... או שתביא את האובג'קטיב... תרשום אותצם פה אני ממש לא זוכר את הכול אבל קצת יותר מידע יעזור לי.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אם אני זוכר נכון צריך לרדת בכאלה מדרגות עד שמגיעים ליציאה,יוצאים הורגים כמה אנשים (לפי שיטת המשחק שלך),נכנסים לאוטו ועוברים שלב.המדרגות אני חושב זה מלמעטה,אני לא בטוח שזה הקומה הזאת אבל תבדוק,בהצלחה
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אהההההההההההההההההההההההההההניזכרתי כי פשוט לא שיחקתי בזה שנים!אתה צריך לחסל את כולם זה מה שבטוח כי זאת משימה שהסיכוי שלך לא להרוג הרבה אנשים הוא כלוש ביותר.אז בקיצר את צריך לרדת במדרגות לקומה הראשונה ואז לצאת החוצה מהבניין ואז אתה הורג את כולם גם בחוץ ואז אתה הולך לשער השחור והגדול של החצר וזהו!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.