עבור לתוכן

הוטמייל מספימים אותי!

Featured Replies

פורסם

הקדמה:

בנוסף על חשבון ה-Gmail יש לי גם חשבון הוטמייל שעדיין נמצא בשימוש כי לא היה לי כוח לידע את כל האנשים שעברתי כתובת

ועכשיו לבעיה:

כל פעם שמגיע לי ספאם אני ישר מדווח וחוסם

עד כאן הכל סבבה

שמתי לב כבר כמה פעמים שהוטמייל שולחים לי מלא הודעות שכולכם בטוח מכירים הנושאות את הכותרת hotmail stuff

כמובן שמבחינתי ההודעות האלה הן ספאם מוחלט ולכן החלטתי לדווח ולחסום אך כאשר אני מנסה לחסום אנימקבל הודעה שהדבר בלתי אפשרי!

למה הוטמייל לא מסננים את עצמם?! >:(

פורסם

אממ... אולי כי יש להם אינטרס לא לעשות זאת?

סתם ניחוש פרוע. ::)

פורסם
  • מחבר

אני מודע לכך אבל זה לא קצת אירוני...

יש להם מנגנון נגד ספאם אבל הם מספימים בעצמם

זה כמו שפלאפון מספימה

פעם הייתי מקבל מלא SMSים מפגרים לפלא שהיו באים על חשבון הודעות חשובות

עד שיום אחד התעצבנתי והתקשרתי וצעקתי עליהם "תפסיקו להספים אותי!!!"

באותו רגע ישר הסירו אותי מרשימת התפוצה המטומטמת וביקשו סליחה יפה

הייתי עושה את אותו דבר עם הוטמייל אבל הוטמייל זה לא ממש מוצר שאני משלם בשבילו

פורסם

ROFL

אמרת לסלקום דיי להספים אותו במילים האלה?

פורסם
  • מחבר

פלא פון וכן

עונה נציג כזה לאחר רבע שעה שמספימים לי את המוח בספאם טלפוני בשפופרת ואומר "זבלפון שלום"

אני אומר לו בשיא העצבים "תפסיקו להספים אותי!!!"

הוא עונה בנימוס "סליחה אני לא יודע על מה אתה מדבר"

"כל ההודעות SMS האלה שאני מקבל עם הפירסומות!!! תפסיקו לשלוח לי אותם"

"אוקיי אין שום בעיה מה המספר שלך?"

נתתי לו את המספר וזהו

פעם הבאה שזה קורה עם הוטמייל אני גם יתקשר אליהם ומאיים שאני יעבור ליאהו

פורסם

כן אני יודע על מה אתה מדבר :)

אבל תודה לאל לג'י מייל!

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה נוח למסנג'ר ושזה מודיע לי שקיבלתי דואר חדש

דרך אגב מצאתי פיצ'ר לפיירפוקס שמודיע לך מתי התקבלה הודעה מה-Gmail שלך

פורסם

חחחחחחחחחחחח זבלפון

ROFL

פורסם

כן אבל זה נוח למסנג'ר ושזה מודיע לי שקיבלתי דואר חדש

דרך אגב מצאתי פיצ'ר לפיירפוקס שמודיע לך מתי התקבלה הודעה מה-Gmail שלך

אתה יכול בבקשה להסביר על הפיצ'ר הזה? ושמעתי ש-GMAIL בכלל לא עובד עם פיירפוקס, או שאני טועה ???

פורסם

טועה...

הג'ימייל עובד מצויין עם הפיירפוקס, לוואלה המחודש היו בעיות עם הפיירפוקס אבל נדמה לי שתוקן

פורסם

ROFL

אמרת לסלקום דיי להספים  אותו במילים האלה?

איך אל חשבתי אל זה גם לי נמאס מכל החרא ששולחים לי כל התחזיות האלה והחדשות כל יום אני בודק SMSים אני רואה מלא שטויות כמו תחזיות אני יעשה אותו הדבר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה להסביר על הפיצ'ר הזה? ושמעתי ש-GMAIL בכלל לא עובד עם פיירפוקס, או שאני טועה ???

עובד גם עובד עם פיירפוקס וזה פשוט יושב לי בתחתית המסך ומודיע לי על הודעות חדשות כמו המסנג'ר

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

יכול להיות שכשנרשמת להוטמייל אז היה לך לסמן "וי" במשבצות שבהן תחומי העיניין שלך? סתם, משהו שהם עושים לפני שמישהו נרשם לחשבון. תיזכר טוב כי בעקבות כך הם שולחים הרבה מידע חסר תועלת לגבי תחומי העניין האלו.

פורסם

בטח אתה מתכוון לספאם של הוטמייל ששלחו לאחרונה - אותו ספאם שמודיע לך שהם עומדים לשפר את השירותים של האימייל ולהגדיל את תיבת הדואר ולבטל את הכניסה של פעם בחודש כדי למנוע נעילה של התיבה ועוד.. (אבל עם אופי ששולל כל דבר אפשר לפספס "ספאמים " שלילים כאלו).

ובעיקרון אתה צודק - באמת שילמת הרבה כסף להוטמייל על תיבת הדואר ואתה גם מצפה לקבל תמורה נאותה לכסף - כמו שאמרו כאן אל תפסיק להתלונן - וגם כמו שהציעו תרים אליהם טלפון ותאיים עליהם שאת כל הכסף שאתה עכשיו משלם להם על תיבת הדואר תעביר ליאהו - ותפתח שם תיבה והם יהנו מהכסף במקום הוטמייל. באמת פתרונות יצירתיים יש פה...

בקיצר - גם לי יש תיבה בהוטמייל , ואני מקבל מהם איזה מייל אולי פעם בחודש או פעם בחודשיים , לעולם לא לקחתי את זה קשה , ובגלל זה זה אפילו לא הזיז לי (לעומת דברים אחרים שמעצבנים אותי וקשורים למיילים). אם אתה מקבל כמות גדולה מזאת - זה כבר קשור למשהו שאתה עשית - אולי איזה סימון מיותר בהגדרות או משהו , כי אם אתה מקבל יותר ממה שהזכרתי פה - אז כולם אמורים לקבל - אין VIP לספאם.

מאז שחזרתי לארץ אני פשוט בשוק מהאופי הישראלי - זה מתחיל באיזה 4 עמודים בתרד על איך להעלים מס ואיזה טוב זה , וזה ממשיך בשני עמודים של תלונות מתמיהות על משהו שמקבלים בכלל בחינם. חברה - תנערו את עצמכם טוב טוב !! 8)

פורסם
  • מחבר

אני בטוח ב100 אחוז שלא סימנתי שום וי על שום תחומיי עניין

וice2k לא ממש הבנתי את התגובה שלך

ניסית להיות ציני או מה כי באמת אני לא מבין מה רצית להגיד פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים