פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים למשתתפים שלום לאחר שהתקנתי את המכשיר הזה התברר לי שהוא מוגבל לאיזור 2 כלומר רק אירופה - ישראל כלולה . האם מישהו יודע על קרק או פירם וור FIRMWARE שיכול לשחרר את הנגן כך שיציג גם את ZONE 1 ? ואולי גם כדאי היה שהמוכרים שם יידעו את הקונים שיש מגבלה במערכת זו. אני חושב שזו תכונה בסיסית בנגן וגם במערכת משולבת. בתודה מראש מכבי maclif03@walla.co.il
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים יש קוד מסויים שאתה לוחץ והמכשיר הופך להיות מולטי זון, לא זוכר כרגע איפה אבל אחפש לך.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים תחפש טוב בקופסה צריכה להיות חתיכת נייר עם הקוד שמסביר איך לעשות את זה בדיוק ואת הקוד כמובן .
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים בעקרון הפיתרון לבעיה היא לעדכן את הקושחה (FIRMWARE)תכתוב פה איזה דגם יש לך ואני אשתדל להביא לך קושחה מתאימה.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מחבר הדגם הוא LH_D6236 אם למישהו יש רעיון או קושחה מתאימה אשמח להעזר. אגב באתר DVDRHELP לא מצאתי דבר על הדגם הזה.הקופסה כמובן כבר איננה.בתודה מראשמכבי
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים זה לא הדגם של הדיוידי אלא הדגם של הכול יחד *המערכת קולנוע ביתית*בדוק מה רשום על הדיוידי
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים הדגם הוא LH_D6236 אם למישהו יש רעיון או קושחה מתאימה אשמח להעזר. אגב באתר DVDRHELP לא מצאתי דבר על הדגם הזה.הקופסה כמובן כבר איננה.בתודה מראשמכביתתקשר למעבדה של סאקאל. אולי יעזרו לך.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים גם אני קניתי דיוידי ווידאו מהדיוטי פרי לפני יותר מחצי שנה,ולפני חודשיים הלכתי לקחת סרט ב DVD ולא הצלחתי לראות אותו..היה כתוב לשנות קודים וכל מיני אז התחלת להסתכל בחוברת והסתבכתי.בסף חזרתי לחנות והוא אמר לי שהדיוידי שלי נעול לאזור הזה ואני צריך להתקשר למעבדהשל סקאל והם יביאו לי את הקוד אבל מרוב עצלנות עדיין לא התקשרתי וגם שחכתי מזה..
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים ניסיתים את ההוראות בקישור שהבאתי? Turn Player on with no disc insidePress pause on the remote controlThen key in 3 1 4 1 5 9[code -- will then be displayed on the player display]Key in desired Region number[0 for Auto Multi Region, or manually select 1 to 6]Then Press Pause againTurn off player and wait 5 seconds, then back on again.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.