פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים עכשיו נשאלת השאלה באיזה קטגוריה אתה נופל... אתה נוסע בפוקוס או לא?... ;Dשמע לי יש שיער שהרבה כוסיות רוצות...גם בשביל עצמן וגם לשחק בו...אז כנראה שלי מותר...חחחחח
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים שבעה עמודים בשביל שאלה דבילית כ"כ...פשוט תחנו ת'אוטו בצל. אין צל? קחו אוטובוס.לכל הסיסיות פה שכואב להם לגעת בהגה "רותח".
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים תחנו אותו על הגג ... ככה שהלמטה יתחמם , ויהיה פחות חם בתוך הרכב .נראה לי :-X
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אולי יש לנו לקסוס אבל אנחנו לא מאפיה........חחטוב אני אחכה לגיל 25 ואז אני אנהג בה... הביטוח הוא רק מגיל 25..... אפחד לא רצה בכלל לבטח את הרכב בגלל כמה שהוא עולה.........מישהו יודע אם יש מכוניות יותר יקרות ממנו בארץ? (חוץ מהמייבאך)
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מישהו יודע אם יש מכוניות יותר יקרות ממנו בארץ? (חוץ מהמייבאך)כן יש את הפראררי של יבואן פיאטתהיה בטוח שיש גם דגמים של מרצדס וBMW שיותר יקרים ממנה
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים לא ממש ביררתי אבל אני דיי בטוח שישאבל מה זה עוזרבגיל 25 אתה כבר תקנה לעצמך אוטו
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים כן......טוב המכונית הזאת היא לאיזה 7 שנים..... לא קונים כל ארבע שנים מוכנית ב700Kועוד 7 שנים עדיין אני לא אוכל לנהוג... איזה באסה......טוב יש את הגולף של אמא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.