פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים ומי אמר שהגולף לא ידנית? ;D התכוונתי שהפוקוס אוטומטית וWTF...? לפני דקה ראיתי את פורשי בתראד מעניין איך זה נשאר פתוח
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים נו אבל רציתי לתת הזדמנות לת'רד...בכוח להכריח אותי לנעול? :-\יאללה די עם הספאם.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים לאוטו יש פתחי אירור הוא לא סתום לגמרי שהוא סגור!!עכשיו שאני חושב על זה יש לי רעיון משו best!אבל אתה צריך גג נפתח אתה לוקח עדנית (גדולה) שם אותה מיתחת לחלק שנפתח ושותל שם עץ ואז העץ גדל ולא משנה איפה אתה חונה יהיה לך צל!!
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים במחיר של הגנן כבר לא עדיף לשכור מישהו שיפעיל לך את המזגן דקה לפני שאתה נוסע?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים Burton, אתה רואה שאתה לא גאון? : לא עדיף כבר לשכור נהג וזהו? ;D סתם, אוהב אותך אחי!
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים במחיר של הגנן כבר לא עדיף לשכור מישהו שיפעיל לך את המזגן דקה לפני שאתה נוסע?ששש... שלא ישמעו, זה יהיה הסוד של שנינו. השאר יזמינו גנן
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים O my god its genius ...Only one problem What if you give him the keys and he runs with the car
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים ומה עושים עם הוואליי??או מה עושים עם המנקה שנותנים לה את המפתח והיא גונבת??
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים כיסוי לרכב בצבע כסוף שיחזיר את קרני השמש כמן מראה וכן יקטין את כמות החום הנקלטת.כמן כן צריך להיות בצדדים של הכיסוי חורים לזרימת אוויר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.