פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים תקראו לי כשאתם שמים תפוקוס נגד האלפה , נביא תגולף V6 שלי ויהיה נחמד בכיף ;D אבל זה לא פייר האלפה שלו ידנית :-[ ואישית? לא סובל לסוע עם מזגן. מזגן שולטטטט
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים שמעו מדובר פה בסופר אלפא אם הייתי אתם לא הייתי פותח את הפה לקסוס אוטו עצבנייי (רון בינינו שהיא שנת 88) שיט רק לרון מותר תקרוא את זה
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים יפה שאתה מתלהב שמעריכים אותך על דברים בהחלט נאורים ואינטליגנטיים... אני עושה עוד דברים תוך כדי שאני כותב את ההודעה... אני איש אשכולות... ;D טוב אני מציע הפסקת אש, חלאס עם הפינג-פונג של הודעות ביני לבינך...
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים טוב אני מציע הפסקת אש, חלאס עם הפינג-פונג של הודעות ביני לבינך... האמת כבר עשיתי הפסקה חד צדדים אבל אין בעיה הסכם שלום.? ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים דרך אגב....אחרי אוטומוטור כולכם התלהבתם מהמייבאך...אבל כנראה שאף אחד לא התפנה לרגע וקרא עליה קצת....במייבאך ברגע שאתה יוצא מהאוטו הגג שמש (שדרך אגב זה כל הגג) הופך להיות קולט שמש סולארי ומהחשמל שהוא אוגר הוא מניע כמה ונטות שמקררות את הרכב בזמן שאין בו אף אחד..וככה כשאתה נכנס לאוטו הוא לא חם...אבל אלה ונטות רציניות....אבל למען האמת אני בטוח שכל מי שיכול לקנות מייבאך יכול לקנות לעצמו גם איזה נהג שפשוט יחכה לו באוטו עם המזגן דולק...אין טעם לקנות מייבאך אם אתה זה שצריך לנהוג...עדיך לשבת מאחורה..
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים עכשיו נשאלת השאלה באיזה קטגוריה אתה נופל... אתה נוסע בפוקוס או לא?... ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים תסתכלו כמה דפים אחורה מזגן זה נחמד אבל אחרי כמה זמן אין כמו להוציא את הראש מהחלון
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים תסתכלו כמה דפים אחורה מזגן זה נחמד אבל אחרי כמה זמן אין כמו להוציא את הראש מהחלון אני איתך P= ומי אמר שהגולף לא ידנית? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.