פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים תראו במשחב שלי יש 3 כונניםכונן C 20 מגהכונן F 10 מגהכונן G 10 מגהביחד זה 40 מגהמתי שקניתי את המחשב קיבלתי אותו רק עם כונן אחד של 40 (כונן C)והשתמשתי בתוכנה PowerQuest PartitionMagic 8.0ופיצלתי אותו ל3עכשיו אני רוצה להחזיר אותו לכונן אחדאני משנה הכל לוחץ על הכפתור APPLY זה מפעיל תמחשב מחדש עושה מסך כחול (ככה צריך להיות)ואז רושם לי שגיאה 1611 ואז נותן לי רק לעשות ריסטרט ולהפעיל תמחשב מחדש...מה אני עושה כדי לתקן את זה?תודה
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אם היית עושה חיפוש היית מוצא שני אנשים ששאלו אותה שאלה בדיוק השבוע.ההמלצה שלי היתה לפרמט את כל ההרדיסק (דרך התקנת ווינדווס) לאחד את ההרדיסק חזרה (דרך התקנת ווינדווס) ואז להתקין ווינדווס מחדש (גם התקנה של ווינדווס.זו הדרך הכי נקיה לעשות את העבודה מפני שיכול להיות קבצים שהוטמעו במחיצה אחרת והמערכת הפעלה תחפש אותן ולא תמצא לכן זשו הדרך הבטוחה והנקיה לעשות את זה הבעיה היא שהיא דורשת פירמוט כולל להרדיסק.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר אבל הבעיה זה שאני א רוצה למחוק את כל המחשב למה יש לי שם התקנות וכל מיני דברים חשוביםאני רק רוצה לחבר שוב את הכוננים שפיצלתי
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אפשר להריץ דיפרג על הכוננים ואז לנסות לעשות את השינויים.ואפשר להכנס לאתר של התוכנה ולנסות למצא שם מהי הודעת השגיעה.בהצלחה !
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים דיפרג לא יעזורזה רק מאחה את הכונן,לא מאחד את המחיצותובקשר להודעת שגיאה,היא קשורה לpartition magic,לא להארד דיסק עצמו לדעתיאולי אתה יכול להגיד מה הטעות אומרת?(כאילו "Error 3:Low space" או משהו כזה)
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אם מערכת ההפעלה היא אחת מאלה:NT2000XPאז יש לך אפשרות לעשות את זה דרך מערכת ההפעלה.תכנס לCONTROL PANEL משם לADMINISTRATIV TOOLS משם לCOMPUTER MANGMENT ואז לSTORAGE ושם לDISK MANAGMENT.ואז תראה כבר מה לעשות.אבל כמו שכבר אמרו אם יש לך התקנה כלשהי באחד הכוננים האלה אתה לא תוכל להפעיל אותה אחרי זה.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים fbi,זה לא יעבוד בשיטהוא אמר שהוא רוצה לאחד את C ועוד 2 כונניםוהוא לא רוצה שהם ימחקועכשיו הוא לא יכול לעשות פעולות על C כי הוינדוסשלו רץ משם (כנראה) אז אני הייתי מציע לעשותדיסקט הצלה דרך partition magic ואז לעשותממנו בוט ואז דרך הממשק שם לנסות לאחד אותםיש מצב שהוא ניסה כבר לעשות את זה וקיבל טעותבעלת המספר 1611אם הוא יסביר מה הטעות הזאת אומרת (למשל: "Low Space" או משהו כזה)אז אולי יהיה אפשר לעזור לו,שהרי אני משערשאף אחד כאן לא זוכר את כל המספרי טעויות בעל פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.