פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים יש לי במחשב את התקיהC:\BCWipe\RECYCLERהיא שוקלת כג'יגה פלו ואני לא יכול למחוק תקבצים שבתוכהיש שמה שמות של קבצים כמו 00000000.00000001.00000002.וכשאני מנסה למחוק אותם זה רושם לי :"אין אפשרות למחוק את הקובץ : אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור"אם תחפשו google מידע על הבעיה הזאת :תחפשו שם RECYCLER\NPROTECTזה כבר ימצא לך מאות בעיות של אנשים שיש לי בעיה כמו שליאז בקיצור יש לי 3 כוננים במחשבובכל כונן יש את התקיה הזאת אז זה יוצא שאיזה 4 ג'יגה תפוסים לי סתם...כבר ביקשתי פה עזרה על הבעיה הזאת בפורום הזה ואפחד לא ענה לי תשובה מועילהאז אם זה קרה לכם שיש לכם את הבעיה הזאת והצלחת לפתור אותהאו שאתם יודעים משהו איך לפתור אותהאז בבקשה תעזרו ליתודה
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים למה שלא תוציא את הכונן מהמחשב, שים אותו במחשב אחר ותמחק את הקבצים ?נ.ב ברוך הבא לפורום, אתה מתבקש לקרוא את החוקים לגבי כותרות ענייניות ולפרסם את ההודעות שלך בפורומים המתאימים.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים לי היה את הבעיה הזאת. נפתרתי ממנה אבל זה לקח לי מלא זמן. כנס לדוס: Start -> Run -< cmd.שם תנסה למחוק אותם. לא בטוח שזה יצליח לך. אחר כך תריץ Scandisk. אני לא מבין בדיוק איך ולמה אבל מה שקרה אצלי זה שבכל פעם מחקתי את הקבצים האלו והם עברו למקום אחר כביכול יותר "רחוק" בבדיקה של ה Scandisk. בכל פעם מצאתי אותם במקום אחר ומחקתי אותם וכך זה נמשך כמה שעות טובות עד שהם נעלמו. אולי מישהו פה יוכל להסביר למה זה קורה כי לי אין מושג. בכל מקרה מישהו אמר לי שזה וירוס אבל אני לא בטוח. תעשה את זה ותראה מה קורה.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים פשוט תיכנס ל safe mode ותמחק אותם... איזה איזה להוציא את ההארדיסק ואיזה CMD ככה הכי פשוט...אם אתה לא יודע/זוכר איך להיכנס למצב הזה פשוט תפרסם פה ואני יעזור לך עם זה
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים יש לך תוכנה בשם BCWipe במחשב? אם כן, תסיר אותה ואז תנסה למחוק את הספרייה הנ"ל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.