פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים שלום לכולם.יש לי את האוזניות Plantronics DSP-500 ופתאום קרה לי דבר מוזר....אני לא שומע באוזניה השמאלית, ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עבד, גם ניסיתי להוציא ולהכניס את החיבור מאחורה וגם לא עבד.אם מישה יודע איך לעוזר לי זה יהיה סוווף הדרך!! האוזניות ממש יקרות וחבל לי לא לתקן את הבעיה!תודה לכל מי שיעזור! ??? ??? :-[
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים דבר ראשון תחבר את האוזניות למשהו אחר ותראה ששתיהן פועלות עדיין, אחרת איך תדע אם הבעיה מהאוזניות או המחשב ?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים תבדוק במיקסר (של הכרטיס קול)שזה מאוזן ולא על צד ימין או שמאל(אני מדבר על ה Master )
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר ניסיתי לחבר את האוזניות למחשב אחר וגם שם רק רק האוזניה הימנית עבדה.וגם בבמיקסר בדקתי שזה מאוזן וגם ניסיתי לשחק עם זה קצת וזה עדיין לא עובד...יש עוד הצעות? ??? ???
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים לדעתי פשוט ניתוק קל בגלל משיכת כבל או בגלל סתם הלחמה שהלכה הצעה שלי לנסות לפתוח בעדינות את האוזניה הבעייתית ולראות אם הכבל מחובר לרמקול או שיש נתק.. אם היה לך ידע סביר באלקטרוניקה ההית פותר את הבעייה ב5 דקות (+5 דקות להבטיח שזה לא יקרה שוב ;D) תבין 90% מהסיכויים שזה נתק באיזה חיבור בפנים..
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר הבעיה היא שאין לי את הידע הזה...ואם אני אפתח את האוזניה סביר להניח שאני יהרוס משהו יותר משאני אתקן.אולי עדיף לי לקחת את האוזניות לטכנאי שיודע מה הוא עושה?
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים לפני שפותחים את האוזניות כדאי פשוט להחליף את הבננה בקצה החוט שזה דבר הרבה פחות מסוכן.בחנות לתיקון טלויזיות וסטראיו בטח יוכלו לסדר את זה בלי יותר מדי בעיות.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים לפי מה ששמתי לב אין לאוזניות האלה חיבור סטריו רגיל רק usb וגם ככה עדיף שלא יתעסק לא שווה שהוא יהרוס אותה, תמצא איזה חבר שיודע חשמל\אלקטרוניקה או שתקפץ לחנות שמתקנת כול דבר חשמלי (לא כמו מקרר ;D) והם יתקנו לך את זה השאלה כמה יקחו
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר לפני שפותחים את האוזניות כדאי פשוט להחליף את הבננה בקצה החוט שזה דבר הרבה פחות מסוכן.בחנות לתיקון טלויזיות וסטראיו בטח יוכלו לסדר את זה בלי יותר מדי בעיות.מזה בדיוק אומר???
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים לא משנה, אני רואה שהן באמת מתחברות ב USB ושיש להם כ.קול משלהן אז אין בננה כמו שחשבתי.אם זה המצב אז הבעיה היא או בחוט שיוצא מהכרטיס קול שלהן (הגוש הזה שבאמצע הכבל) או באוזניה עצמה.אם יש אחריות אני מציע לממש אותה.
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מחבר הבעיה היא שיש לאוזניות אחריות אבל לא קניתי אותן בארץ קניתי אותן בארה''ב.בגלל זה אני לא יודע מה לעשות. :-[
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים מה אתה דואג? אם לא הפלת אותם מ20 מטר והם פתאום עשו את זה זה פשוט נתק בכבל תקפוץ לחנות אלקטרוניקה יום ראשון ויתקנו לך את זה לא קריטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.