פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מה נישמע יותר טוב הפרוייקט הציוניPROGECT ZIONאו מודינג כחול לבןהפרויקט הציוני
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר ברצינות אני צריך לחרוט את השם של הפרוייקט על חלון קידמי מס' 2 (במקום הפלופי)
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים צביעה מאוד יפה והרעיון באמת אבל באמת מקורי ..הייתי מציע לך לחתוך את ארץ ישראל ולשים פרפסקס במקום ולהאיר אותה עם לדים ( אלא אם יש לך כבר תאורה בפנים ) ..אבל זה להחלטתך ................
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים טת הפאק הקטן אפשר להוריד עם ממש ממש קצת אציטון נכון,דן צודק,מומלץ לפי דעתי להשתמש גם במקל לאוזניים
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים צביעה מאוד יפה והרעיון באמת אבל באמת מקורי ..הייתי מציע לך לחתוך את ארץ ישראל ולשים פרפסקס במקום ולהאיר אותה עם לדים ( אלא אם יש לך כבר תאורה בפנים ) ..אבל זה להחלטתך ................רעיון יפה מאוד...........אני גם ממליץ עליו!
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים מחבר תודה על הצעות השמות אבל השם כבר חרוט באבן (בפרספקס במקרה הזה) והוא מודינג כחול לבן אגב כל הפאקים תוקנו קיבלתי ספק חדש סידור החוטים היה גהנום ונחרט השם בחלון במקום הפלופי
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים פייי יצא פצצה !!!! אפשר תמונות מהצד (שרואים את המעבד והכל..) תמונות בחושך.. במילים אחרות תעשה לו בוק !תתחדש על ההק ~!ואם תמצא תצבע את הCD ROMS בצבע הכחול הכהה יותר אז זה יהיה יותר יפה מיפה !
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים יצא באמת פצצה .. תתחדש על המארז כחול לבן שלך .. באמת מקורי אין מה להגיד והחריטה מקדימה גם יצאה טובה ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.