פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אין לי במה לבחור, כי לא ראיתי את הסידרה חוץ ממשהו כמו פעמיים, אבל הסרט היה נחמד
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים סדרה ענקית :ylsuper: ולפי דעתי מי שלא אוהב את הסדרה הוא או מתחסד ( אומר כאילו ההומור לא הולם ) או לא מספיק פיקח להבין את ההומור של הסדרה או ילד קטן מדי כדי לצפות בסדרה :
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים זו הסידרה הטובה והמקורית ביותר יש שם רעיונות קורעים שאין אדם אחר חוץ משתי יוצרי הסידרה שיכול להעלות על הדעת מי יחשוב על תרנגולי הודו רוצחות? ביצים שצומחות על הסנטר? אנשים שמחרבנים מהפה? אלה הדברים הכי מצחיקים שראיתי והכי מקוריים!!
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים הכי אהבתי מתי שקני התפוצץ ויצאו ממנו עכברים ואכלו אותו זה ממש חידוש כי בדרך כלל הוא סתם מת ובאים עכברים
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים תסלח לי?!לי לא מפריע שצוחקים על אנשיםאני לא מתחסד ואני מספיק פיקח, וגם כדי להבין את ההומור בסידרהאבל מה לעשות זה פשוט סידרה שטותית ללא שום תוכן
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים כי צריך קצת רקע בכלליותתפרק שממש אהבתי - סנטה הולך להציל את קרטמן מעירק...... חחחח איך הם מחשמלים את קרטמן בביצים זה גדול
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר הסדרה גאונית מסיבה אחת פשוטההיא ביקורתית ביותרכל פרק הוא ביקורת על ארה"במלחמה בעירק , אפגניסטן , תוכניות ריאלטי , הפסיון של ישו (פרק חובה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.