עבור לתוכן

שאלות לגבי מארז RAIDMAX SAMURAI

Featured Replies

פורסם

אם היופי שלו שווה 1000 שקל תגיד לי אתה..

פורסם
  • מחבר

יש כמה שיקולים חוץ מיופי. נוחות, חומרים, איכות גימור...

השאלה שלי היא בנוגע לכל הנושאים 8)

פורסם

לפי דעתי המארז אכן נראה טוב אבל המחיר שלו רק בגלל היופי. הוא לא בנוי מאלומיניום שזה כבר חיסרון ולפי דעתי אם זה קשה לך להוציא 1000 ש"ח על מארז אז יש לך את הANTEC P160: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4998 או אם בא לך להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל משו עצבני יש את הLian-Li PC-V1000: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_404&products_id=7037

אבל שוב, אם הקירור חשוב לך אני חושב שעדיף המארזים שאני הצעתי.. אם הקירור לא חשוב לך והמארקז של רידמקס ממש משך אותך אז זה כבר עניין שלך וזה כבר הכסף שלך. אני אנסה עכשיו למצוא ביקורות עליו ולראות איך הוא בקירור..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה גבר גבר :ylsuper:

פורסם

סה"כ, המארז לא כ"כ איכותי הוא רק יפה, אם היופי הזה כך כך חשוב לך אז תלך עליו, אם לא אז יש אפשרויות דומות הרבה יותר איכותיות.

פורסם

תחפש ביקורת על Lian-Li PC-V1000

זה מארז מדהים

פורסם

ושנה בבקשה את כותרת הדיון כך שתהיה אינפורמטיבית וממצה, בהתאם לחוקי הפורום.

תודה.

פורסם

לדעתי מארז ריידמאקס לא שווה 1000 ש"ח.

בתקציב כזה תקנה כבר themaltake שהמארזים שלה הרבהההה יותר איכותיים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. טוב תודה לכולם

פורסם

עוד מארז יפה (שיושב עכשיו שני מטר ממני ומחכה להרכבה) זה ה Tt Tsunami. אני לא יודע אם הם זמינים בארץ, אבל הם ממש יפים, גימור דיי מראתי וההכי טוב שראיתי במארז אי פעם, וקירור סביר+ (מאוורר 120 מקדימה, 120 מאחורה ועוד מאוורר כל שהו בצד בגרסה עם החלון).

פורסם

איך Tt Tsunami באמת ?

פורסם

Material:

0.8mm Japenness SECC

זאת הסיבה למחיר

זה עשוי מפלדת אל חלד יפנית , זה בטח גם שוקל טונה בנוסף לכל

*טוב בדקתי קצת עכשיו אני לא כל כך בטוח שזה באמת פלדת אל חלד אם מישהו יודע בבירור מה זה אומר שיתקן אותי

בכל מקרה יש כאן נימוק למחיר שזה החומרים והמראה היחודי

אני לא רואה סיבה לקנות אחד כזה כמו שאני לא רואה שום סיבה לקנות lian-li או Tt או antec

אבל כל אחד והטעם שלו

פורסם

מה אתם אומרים על המארזים האלה ? גם איכותיים מאוד וגם יפים !

bwa.jpg

Thermaltake_VA1000RWA.jpg

אני מתלבט בעצמי מה לקנות למחשב החדש...

פורסם

הם בדיוק מה שאמרת... אבל יש ת'פקטור של המחיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים