פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים שלום לכולם.אני מחפש חנויות חשמל טובות לקניית חוטי חשמל, לדים חזקים, נגדים, קבלים, מפסקים ועוד, באזור רמת גן, גבעתיים, תל אביב והסביבה (במיוחד רמת-גן).במיוחד חנויות שמתמצאות ברכיבים שלהן כי כבר קרה לי שנכנסתי לחנות שנחשבת טובה ושאלתי על לדים זוהרים ואמרו לי "לד זה לד, אין סוגים" (וכנ"ל לגבי מפסקים - הביאו לי כל מיני מפסקים ישנים מכוערים).אשמח לקבל המלצות, תודה מראש!
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים האם זה יכול להיות שאני לא היחיד מהפורום שגר ברמת גן?רמת-גן:http://www.d.co.il/?_activeGroup=&arena=Business&callback=Form_Area_Filter&displayFullResults=0&formGroup=main&headingCode=3150&headingName=%E0%EC%F7%E8%F8%E5%F0%E9%F7%E4+-+%F8%EB%E9%E1%E9%ED&language=HEB&multipage__startIndex=0&page=Business-Results&previousPage=Business-Results&prevpage=Business-Results&query=&_city_name=%F8%EE%FA+%E2%EF&_area=גבעתיים:http://www.d.co.il/?_activeGroup=&area=&arena=Business&callback=Form_Area_Filter&city_name=%F8%EE%FA+%E2%EF&displayFullResults=0&esi=bbb82c723764abb7de9cf93bacc2ccaf&formGroup=main&headingCode=3150&headingName=%E0%EC%F7%E8%F8%E5%F0%E9%F7%E4+-+%F8%EB%E9%E1%E9%ED&language=HEB&multipage__startIndex=0&page=Business-Results&previousPage=Business-Results&prevpage=Business-Results&query=&sessionId=165921092820205&_city_name=%E2%E1%F2%FA%E9%E9%ED&_area=ד"א יש לך איי סי קיו סקייפ או מסנג'ר?אם כן אתה יכול לשלוח לי בפרטי?
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר תודה על התגובה, התכוונתי לקבל המלצות ספציפיות, ולא רשימה של כל בתי העסק... אשמח לקבל המלצות מניסיון.כפי שכתבתי חשוב לי חנות "ידידותית" שהמוכרים מבינים מה רוצים מהם ;D (זה חשוב כי לפעמים אני לא מבין, אז לפחות שהם יבינו... :-[)לגבי כל תוכנות המסרים - צר לי, אני נטול תוכנות כאלה (מוזר, הא!?)
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים כן אני מרמת גןלא ראיתי את הלינק שלך, פשוט אני מכיר את החנות הזאת כי קניתי שם כמה דברים.
פורסם 2004 באוגוסט 1921 שנים אחי סמוך עליי לך לתל אביב שם יש את היבואנים של כל הארץ הם יותר מבינים מכל המוכרים האלה של האלקטרוניקה (מן הסתם כי הם היבואנים)הלכתי לשם והיו איזה 5 חנויות באותו מקום קניתי לדים גרילים מאווררים במחירים מצחיקים גםתלך לשם לתל אביב ותשאל שם איפה יש את המוכרים למה אני נסעתי עם אבא שלי אז הוא יודעועוד דבר חשוב אתה צריך ללכת לשם מוקדם אל תיקח סיכון כדאי לך ללכת לשם לפני 4 בצהריים למה הם אין להם זמן הם מוכרים מפונקים בעניינים האלה הם סוגרים ממש מוקדםודבר אחרון אל תעשה את הטעות שאני עשיתי אני גר בפתח תקוה וזה סתם חצי שעה נסיעה אז תעשה רשימה שלא תשכח אני שחכתי לקנות נגדים אז תזכור תמיד תעשה רשימה ואם כבר אתה שם כדיי לך גם לקנות כמות יותר גדולה אם לדוגמא רצית לקנות 20 לדים אז עדיף לך לקנות לפחות 30 כי זה כל לד עולה שם 4 ש"ח אולטרה ברייטמקווה שעזרתיאורן
פורסם 2004 באוגוסט 2021 שנים אורן שם או לפחות רחוב (שאל את אבא שלך בבקשה) יעזרו לי ואני בטוח שלעוד אנשים המוןאם תוכל לברר בבקשה זה יהיה מעולה!
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים בבקשה זה יעזור לי כי איזה מוכר עבד עלי הוא אמר שאני צריך לשים נגד של קילו לפחות לכל לד..
פורסם 2004 באוגוסט 2121 שנים הכי טוב שתלכו לתחנה המרכזית הישנה בתל-אביב,יש שם הכל! והאנשים שם יבינו אותכם.אחרי חיפושים רבים מסביב לאזור שלי הבנתי שאין מה לחפש במקום אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.