עבור לתוכן

ברשותי כרטיס- Magic card אך ללא דריבר ,איך אני משיג לו דריבר?

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם.

קיבלתי מחבר מחשב מקולקל ומצאתי בתוכו כרטיס Magic card.

רציתי להתקין אותו במחשב האישי שלי אך לאחר תהליך ה-post הוא כמובן מבקש driver שאין ברשותי.

בדקתי אם רשום על הכרטיס שם של חברה על מנת למצוא את ה driver ולא רשום כלום,אפילו על ה-chip לא רשום כלום לצערי.

אולי מישהו יודע או מכיר אתרים שבהם אפשר למצוא דריברים לכרטיס הנ'ל.

תודה מראש . ???

פורסם

אמרת שהמחשב של החבר שלך מקולקל - איך אתה יודע שגם הכרטיס עצמו לא מקולקל?

אם אני לא טועה, Magic Card הוא כרטיס שאמור להחזיר את הדיסק הקשיח לאותו מצב בכל איתחול, כך שגם אם תעשה פורמט, הכל יחזור באיתחול הבא (ולכן לא צריך דרייבר). עכשיו - כשהייתי בקורס של Win2000 היו מותקנים בכל המחשבים כרטיסים כאלו, ולמרות שהתקנו את ה W2K שם מאפס, המחשב אף פעם לא ביקש דרייבר ואני גם לא בטוח בכלל שהמחשב זיהה אותו בהתקני חומרה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התיחסות.

נראה לי שהכרטיס תקין מאחר ולאחר שמסתיים תהליך ה post הוא למעשה מזהה את הכרטיס ונכנס לתפריט שלו.

לכן נראה שהוא בסדר.

בתפריט עצמו ישנן שתי אפשרויות:

1. להמשיך את פעולת המחשב כרגיל .

2. להתקין את הכרטיס(מדיסקט).

אולי למישהו יש מושג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה .

פורסם

נסה את האתר הזה

בהצלחה!!!

פורסם

יש אתר בעברית

www.rogev.co.il

פורסם

אני התקנתי הרבה כרטיסים כאלה (לא של החברה הזאת אמנם).  אחרי שיש לך את המחשב מותקן כמו שאתה רוצה שהוא ישוחזר אליו תתקין את הדרייבר מהלינק שנתנו לך ואז יהיה או בהתקנה של הדרייבר או בכניסה למסך של הכרטיס ב-BOOT אפשרות לבחור אם הוא ישחזר בכל אתחול או רק יראה את התפריט שלו וכדומה.  הכרטיס יכול לשבת במחשב בלי דרייבר אבל הוא לא יעשה שום דבר אבל אם אתה רוצה שהוא יעבוד אתה חייב להתקין דרייבר ולא כמו שנאמר באחת מהתגובות הקודמות.

פורסם

אני יודע שאני לא זה שפתחתי את הנושא, וגם אין לי כרטיס כזה, אבל ראיתי כרטיסים כאלו בעבר ורציתי לדעת -

אם השיחזור אמור להתבצע עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה, איפה בדיוק צריך להתקין את הדרייבר? האם מדובר כאן בצריבה של דרייבר על זיכרון flash כלשהו על הכרטיס כדי שהוא יעבוד? ואם כן, למה צריך לעשות את זה בכל פעם שמעבירים את הכרטיס למחשב אחר?

פורסם

מה שכרטיס עושה זה שומר את השינויים שנעשו על מחיצה נפרדת בסוף הדיסק הקשיח ואז כל פעם באתחול לפני עליית המערכת הפעלה הוא משחזר את השינויים. מה שהדרייבר עושה זה להתקין משהו ב-BOOT SECTOR של הדיסק ככה שמוציאים את הכרטיס מהמחשב אי אפשר יהיה לעבוד עם הדיסק - זאת הגנה כדי לא לעקוף את הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם.

תודה רבה על האתרים,עזרו לי מאד.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים