פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4226354&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 מפה השראה חחח טוב אז איזה מוזיקה\קט ממשחקים הכי אהבתם?? אני אישית אהבתי את הקטע כניסה של דום 3 פשוט מדהים!!
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4226354&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 מפה השראה חחח טוב אז איזה מוזיקה\קט ממשחקים הכי אהבתם?? אני אישית אהבתי את הקטע כניסה של דום 3 פשוט מדהים!! כנ"ל , רגע השיא במשחק העלוב הזה מבחינתי MORE : DEUS EX 1, NHL SERIES
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים המוזיקות\שירי רקע בneverhoodהפסקול של פיפ"א 98 (blur - song no' 2)המוזיקת רקע של מקס פייןלא עולה לי עוד משהו לראש
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אין על המוזיקה של blizzard במשחקים diablo 1 (יצירת מופת) דיאבלו 2 ו כמובן סידרת warcraft.גם red alert 1 היה טוב.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים המוזיקות\שירי רקע בneverhoodבדיוק באתי לערוך את זה פנימה ;Dאין, משחק גדול מכל בחינה.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים סאונד בכלליות (לאו דווקא מוזיקה למרות שגם היא מעולה): Day Of The Tentacle פשוט מעולהדווקא המוזיקה שהכי זכורה לי לטובה זה ההתחלה של Red Alert המקורי זה פשוט העביר כזאת תחושה של עוצמה
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים סאונד בכלליות (לאו דווקא מוזיקה למרות שגם היא מעולה): Day Of The Tentacle פשוט מעולהדווקא המוזיקה שהכי זכורה לי לטובה זה ההתחלה של Red Alert המקורי זה פשוט העביר כזאת תחושה של עוצמהאתה מדבר על Hell March בטוח.טראק מדהים ללא ספק.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אני לא ממש שמה לב לסאונד כי אני מרוכזת תמיד במשחק עצמו. אבל אם יש משחק שאהבתי את הסאונד שלו זה המשחקהמאד ישן שקורים לו Sky. מעין מכונית-חללית שנוסעת בכל מיני מסלולים בחלל, דיי מאתגר. יש שם מוזיקה אלקטרונית אבל מה יפה, מאד אהבתי ואני אפילו לא טיפוס של אלקטרוני.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים טראק טעינת השלבים והטראק הנושא (Theme) למשחק BF 1942, גם Freelancer לא רע... ולקלאסיקות : Descent I Warcraft Series C&C Series אני לא ממש שמה לב לסאונד כי אני מרוכזת תמיד במשחק עצמו. אבל אם יש משחק שאהבתי את הסאונד שלו זה המשחק המאד ישן שקורים לו Sky. מעין מכונית-חללית שנוסעת בכל מיני מסלולים בחלל, דיי מאתגר. יש שם מוזיקה אלקטרונית אבל מה יפה, מאד אהבתי ואני אפילו לא טיפוס של אלקטרוני. השם המלא הוא Skyroads, משחק מטורף, ממכר והסאונדטראק שלו בהחלט משובח, שיחקת אותה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.