עבור לתוכן

מוזיקה שהכי אהבתם ממשחקים

Featured Replies

• תגובות 44
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה הקשר לפורום הזה?

שייך לפורום משחקים.

פורסם

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4226354&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1

מפה השראה חחח :silly:

טוב אז איזה מוזיקה\קט ממשחקים הכי אהבתם??

אני אישית אהבתי את הקטע כניסה של דום 3 פשוט מדהים!!

כנ"ל , רגע השיא במשחק העלוב הזה מבחינתי

MORE : DEUS EX 1, NHL SERIES

פורסם

הירוס 4

פורסם

המוזיקות\שירי רקע בneverhood

הפסקול של פיפ"א 98 (blur - song no' 2)

המוזיקת רקע של מקס פיין

לא עולה לי עוד משהו לראש

פורסם

Doom 3, Halo, Mafia, Neverhood, Unreal Tournament (1)

פורסם

אין על המוזיקה של blizzard במשחקים diablo 1 (יצירת מופת) דיאבלו 2 ו כמובן סידרת warcraft.

גם red alert 1 היה טוב.

פורסם

DOOM3 :xyxthumbs:

פורסם

המוזיקות\שירי רקע בneverhood

בדיוק באתי לערוך את זה פנימה ;D

אין, משחק גדול מכל בחינה.

פורסם

סאונד בכלליות (לאו דווקא מוזיקה למרות שגם היא מעולה): Day Of The Tentacle פשוט מעולה

דווקא המוזיקה שהכי זכורה לי לטובה זה ההתחלה של Red Alert המקורי זה פשוט העביר כזאת תחושה של עוצמה

פורסם

Test Drive: Off-Road, Fifa 98

סופר מריו, אלכס קיד ;D

פורסם

סאונד בכלליות (לאו דווקא מוזיקה למרות שגם היא מעולה): Day Of The Tentacle פשוט מעולה

דווקא המוזיקה שהכי זכורה לי לטובה זה ההתחלה של Red Alert המקורי זה פשוט העביר כזאת תחושה של עוצמה

אתה מדבר על Hell March בטוח.

טראק מדהים ללא ספק.

פורסם

אני לא ממש שמה לב לסאונד כי אני מרוכזת תמיד במשחק עצמו. אבל אם יש משחק שאהבתי את הסאונד שלו זה המשחק

המאד ישן שקורים לו Sky. מעין מכונית-חללית שנוסעת בכל מיני מסלולים בחלל, דיי מאתגר. יש שם מוזיקה אלקטרונית אבל מה יפה, מאד אהבתי ואני אפילו לא טיפוס של אלקטרוני.

פורסם

טראק טעינת השלבים והטראק הנושא (Theme) למשחק BF 1942, גם Freelancer לא רע...

ולקלאסיקות :

Descent I

Warcraft Series

C&C Series

אני לא ממש שמה לב לסאונד כי אני מרוכזת תמיד במשחק עצמו. אבל אם יש משחק שאהבתי את הסאונד שלו זה המשחק

המאד ישן שקורים לו Sky. מעין מכונית-חללית שנוסעת בכל מיני מסלולים בחלל, דיי מאתגר. יש שם מוזיקה אלקטרונית אבל מה יפה, מאד אהבתי ואני אפילו לא טיפוס של אלקטרוני.

השם המלא הוא Skyroads, משחק מטורף, ממכר והסאונדטראק שלו בהחלט משובח, שיחקת אותה!  :xyxthumbs:

פורסם

הסאונדטראק של legacy of kain - soul reaver פשוט ענק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים