פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים יש לי מלא בעיות בארד דיסק כלומר כל מיני כוננים לא רצויים. אני רוצה להפוך את ההארד דיסק לאיך שהוא היה כשהיה חדש. כלומר.כונן סי בלבד.כונן ריק מתוכן כלומר מפורמט.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים בשביל למחוק את כל המחיצות הקיימות אתה צריך להשתמש בתוכנה כמו FDISK. תיצור תקליטון הפעלה ושם תראה את האפשרות להשתמש בה.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחיקת מחיצות/פירמוט לא מוחק הכל לגמרי ,אם אתה רוצה שיהיה כמו שהגיע מהמפעל תשתמש בתוכנה של היצרן ותעשה low level format/write zeros או משו דומה
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר כדי להישתמש בתוכנה של היצרן צריך שתהיה מערכת הפעלה מותקנת על המחשב???
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אין צורך , קליק ימני על my computer ->Manage ->storage->diskmanagmentשם אתה יכול למחוק וליצור מחיצות ולפרמט כרצונך.אין טעם ב low level format!!
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים הכי מומץ זה להתקין מערכת הפעלה מחדש בגלל שיכול להיות קבצים שהוטמעו בכוננים שונים לכן תתקין ווינדווס מהתחלה ובהתחלת ההתקנה פשוט תמחק את כל הפרטישנים ולאחר מכן תפרמט את כולו כntfs ותמשיך בהתקנה כרגיל. זו הדרך הנקיה הבטוחה והמומלצת לפי דעתי .
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים איזה הארדיסק יש לך?קח בחשבון שפירמוט כזה יכול לקחת יומיים.מה פתאום,מקסימום חצי שעה
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר טוב יש לי כמה עידכונים בשבילכם.א.יש לי שלושה כוננים שנוצרו בטועות.ב.אני לא מצליחל להתקין מערכת הפעלה משום מה יש בעיה.ג.הH.D שלי הוא של חברתQUANTUM 30 GBאני מאוד ישמח אם תתנו ליפתרון לבעיה.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים היה לי נסיון מר עם ההארדיסק הזה...זה של MAXTOR .תיכנס לאתר שלהם, יש שם תוכנה להורדה שבודקת את ההארדיסק ועוד כל מיני אפשרויות...ממש טובה.יש באתר הנחיות מדויקות איך לקבוע אם מגיע לך "החלפה".תהנה.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים לא בדיוק של מקסטור, אבל מקסטור קנו את קוואנטום ככה ש MAXBLAST של מקסטור פועלת גם על כוננים של קוואנטום.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים שלום לך . 1. אתה צריך כמובן ליצור דיסקט איתחול ב-win 98. 2. לאחר מכן לכבות את המחשב לפתוח אותו שדיסקט בפנוחו . 3. לעלות את תוכנת fdisk. 4. לפרמט את ה-H.D. 5. להתקין מערכת הפעלה . מקווה שעזרתי ,בהצלחה.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אולי שווה לך גם להעיף מבט בתוכנת PARTITION MAGIC 9, יש לה כמה אפשרויות מאוד נחמדות, כמו איחוד ופירמוט PARTITIONS והתקנת מערכות הפעלה, והיא מאוד נוחה וידידות לשימוש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.