עבור לתוכן

אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא:

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה שהוא נתן לא כזה טוב- המעבד אמנם טוב יותר אך הכרטיס גרפי פחות טוב (רק 128 bit), הזיכרון פחות טוב, הכונן הוא ATA ולא SATA ולדעתי גם הלוח פחות טוב - אני אוהב יותר את הABIT

פורסם
  • מחבר

תגידו, כמה GHz זה ה- 2500 וכמה זה ה-64BIT

פורסם

מה שהוא נתן לא כזה טוב- המעבד אמנם טוב יותר אך הכרטיס גרפי פחות טוב (רק 128 bit), הזיכרון פחות טוב, הכונן הוא ATA ולא SATA ולדעתי גם הלוח פחות טוב - אני אוהב יותר את הABIT

מה שנתתי לא טוב??

הכרטיס מסך 256BIT!! והוא של MSI ומגיע עם ליבה של R9800XT ז"א שעם softmod אפשר להפוך אותו לביצועים כמעט זהים ל XT!!

ההבדל בביצועים של ה ATA ושל ה SATA לא מורגשים ולא מצדיקים את תוספת המחיר!

הלוח מעולה!

הזיכרון זהה לרמת הזיכרון שבמפרט המקורי עם מחיר יותר נמוך.. A-DATA טובים מאוד!

חוץ מזה ששמתי לו מעבד 64 ביט וכל עם MHZ יותר גבוה.. אין מה להשוות בינו לבין המעבד במפרט המקורי..

מה שנתתי הרבה הרבה יותר טוב..

אל תטעה את הבנאדם סתם!

פורסם

המפרט שנתת מעולה, רק כדאי לקחת נגן DVD של לייטאון במקום הLG.

פורסם

גם מומלץ להוסיף 100 ש"ח ולקחת את ה 3000+

אני גם הייתי לוקח את ה ABIT KV8 PRO במקום האיפוקס

פורסם

תמיד מומלץ להוסיף עוד כסף.. אבל אם זה התקציב אז המטרה לבנות משהו כמה שיותר טוב בלי לחרוג ממנו.

האיפוקס לוח מעולה. את ההבדל בין ה ABIT ובין ה EPOX אני לא יודע. אז אם תוכל להגיד מה יותר טוב ב ABIT? (גם לידע הכללי שלי)

בקשר ל DVD כולם אותו הדבר כיום אין הבדל משמעותי בין החברות הגדולות. ב KSP אין את הלייטאון אז לדעתי חבל לקנות מ 2 חנויות ולהוסיף כסף סתם.. למרות שללייטאון יש שם יותר טוב..

פורסם

1. LG מתקלקים מהר(מניסיון!!).

2. פשוט יש לי רושם יותר טוב מ ABIT מאשר מ EPOX, נראים לי יותר מקצוענים.

3. בשביל 100 שקל, עדיף לקחת את ה 3000+ שנותן תמורה יותר טובה למחיר.

פורסם

אחי אני לא יודע מה בקשר לDVD של LG אבל יש לי צורב של LG כבר שנתיים, והוא אפילו לא דפק לי דיסק אחד גם במדיות לא אכותיות.

ל-LITEON יש שם טוב זה נכון, אבל בהרבה פעמים נעשו סקירות שבהם נמצא שLG הוא BEST PRICE.

פורסם

איך אתה יכול לדבר על BEST PRICE שהם עולים אותו דבר?(או בהפרש זניח של 10 ש"ח בחלק מהמקומות).

בכל מקרה, לי יש כונן DVD של LG, שמהיום שהוא הגיע מסרב לקרוא 90% מהדיסקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים