פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים סליחה, אנחנו...... לא קצת גולשים?בכל מקרה אין שום מארז יפה בסביבת מחירים הזאת, האמת היא שאין שום מארז יפה בכללואין שום הבדל בין המארזים האלה לריידמקס, ההבדל היחידי זה הצורת חלון
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר טוב תודה על כל העזרהאו שאני אקנה אחד מהאלה של זיגזג או אחד מהקופסאות השחורות של HECכי אין לי 900 שקל לבזבז על מארזנראה מה אח שלי יחשוב כשהוא יתעורר
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים עצה שלי תקנה את המארז האחרון ששמתי לך פה ב-530 ש"ח גם עיצוב יפה גם דלת מעוצבת מקדימה שמסתירה את הכוננים כמו בראידמקס וכמובן ספק 400 וואט איכותי!!
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אני תמיד ממליץ על המארזים של קומפיוקייזוגם על המארז הזה ספציפית שטומי הציע, אז קבל המלצה חמה גם ממני...אבל שמתי לב שאתה מחפש משהו יפה במיוחד, ובחרת גם מארז עם חלון, אז קומפיוקייז זה לא בדיוק המארז בשבילך
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר לא נורא כל כך האמתגם ככה המארז זה לא החלק שכ"כ אכפת לי ממנו במחשבסתם קופסא,לא?מקסימום אני אקנה את המארז של זיגזג שנראה סביראו שאני אקנה קופסא שחורה של compucaseאם באמת יהיה לי כוח אני אלמד לעשות מודינג ואני אעשהלעצמי חלון נחמד ויפה(הבעיה היחידה שאני הבן אדם הכי לא יצירתי בעולם,אבלמקסימום ייצא מכוער[ומכוער זה ייצא] אבל לא אכפת לי)
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אם מארז זאת סתם קופסאת פח בשבילך אז תבחר מה שבא לךאם האיכות חשובה לך, הקומפיוקייז ללא שום ספק... (+ ספק של HEC)
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר זאת לא סתם קופסאת פח בשביליאבל לעומת זאת זה לא חשוב לי כמו שזהחשוב למודרים וכאלה,מבין?טוב בכל מקרה אני חושב שמה שאנחנו עושיםכבר הפך להיות ספאם אז אם בא לך לדברבוא לאיסיקיו שלי וזהוואני חושב שאני אקנה את המארז של compucaseהזה ב530 או משהו דומה לזהאני אולי אלמד לעשות מודינג אם יהיה לי כוח ואז אניאעשה לעצמי חלון נחמד כזה בצד עם איזה דוגמא יפה(איזה חלומות אני נכנס עכשיו,אין מצב זה יקרה בחיים ;D ;D ;D)
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים זה ממש לא ספאם לפי דעתיולמודרים ממש ממש לא אכפת מהמארז, זה כל הקטע.. לקחת מארז ג'נרי מעאפן ולעשות אותו טוב יותר (אם זה מבחינת יופי או זרימת אוויר..)
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר מצטער על ההקפצה... (עדיף מלפתוח נושא חדש,לא?)אבל ראיתי עכשיו כאן באתר סקירה על המארז הזהשל raidmax (סקורפיו 868) שאפשר לראותה כאן:http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=scorpio868עכשיו לפי מה שכתוב בסקירה,זה מארז טוב...אז מישהו יכול לתת לי בבקשה סיבה טובה למה לא כדאי (או למה כדאי)לרכוש את המארז הזה?עריכה:אם כבר נזכרתי ויש נושא שלי פתוח,אז ככה, יש לי GeForce 4 Ti 4200עכשיו המאוורר על הכרטיס עושה רעשים כאלה (מין חריקות)ניסיתי לשמן אותו ולפתוח את הכיסוי שיש על המאוורר ולנקותוהכל ולא הלך ליהוא הפסיק לעשות רעשים לכמה שעות ושוב התחיל...אז השאלה שלי היא,איפה אני יכול לקנות מאוורר בשביל להחליף אותו?(או מאוורר+ההיט סינק שיש על הכרטיס כי שמעתי שרק להחליף מאורר לא יעזור)[בבקשה תתנו לינק לעמוד עם המוצר]תודה מראש על כל עזרה שאולי תתנו לי
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אתה מוזמן למצוא REVIEWS ב GOOGLE על המארז הזה (לא שאני לא סומך על המאמרים הישראלים, פשוט בחול עושים סקירות יותר מעמיקות לפי דעתי)בכל מקרה, ריידמקס מארזים סבירים לגמרי, אף פעם לא התלהבתי מהם או מהצורת בניה שלהם..המחירים שלהם לא כאלה מדהימים להתחשב בזה שמגיעים עם ספק ג'נריאם העיצוב זה מה שקובע בשבילך, לך על זה...בקשר לקירור לכ.מסךבפנדה\זיגזג תוכל לקנות קירור באיזה 60-70 שקל לTI.. אתה יכול ללכת על קירור של וואנטק או טרמלטק ואתה מסודרעריכה: ממליץ לך לבדוק מפרט טכני של הקירור שתקנה, תבחר את הכי שקט, כולם עושים את העבודה אבל חלקם מרעישים מידי..
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר טוב סבבה אחי נראה לי אני אקנה את הריידמקס בכל אופן אבל לפני זה באמת אני אחפש קצת ביקורות בחו"ל בקשר לספק אני אקנה ספק של HEC כנראה וקירור של טרמלטק לכרטיס מסך וזהו טוב תודה על הכל :)
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים רגע רגע רגע !! אני מקווה שלא מאוחר מדי... גם אני מחפש עכשיו מארז, וגם לי חשובה האיכות אבל אני לא מוכן להתפשר על ה-Compucase המכוערים האלה. אני באמת לא מבין איך אנשים קונים את הקופסה הבז'/שחורה הזו... אז חיפשתי וחיפשתי ובסוף מצאתי מארז מדהים וחדש של CollerMaster. קבל את זה: http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?cPath=23&products_id=75 לדעתי הוא מדהים שים לב שהוא לא מגיע עם ספק. תוסיף ספק HEC 300 ואתה עומד על 570 ש"ח, בדיוק כמו ה-CompuCAse שהוצע לך. מוטי
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר זה כן מאוחר מדיכבר הזמנתי...אבל אל תיעלב...המארז הזה מכוער ממש!המארז של compucase שעלה בערך 550יותר יפה מזה (הזה עם הכחול מקדימה)ואגב הריידמקס+ספק של HEC זה 590 ש"חואז אני מקבל מארז יפה גם וגם ספק טוב וגם עודספק ג'נרי מסכן למחשב ישן שיש לי או סתם לפרקולהוציא את המאוררים והכל או אולי להשתמש בובתור ספק משני נגיד בשביל המאוררים (במקרה הכיגרוע המאוררים יהרסו,נזק קטן ביותר)אגב,תודה רבה vatos locos על כל העזרהבאמת עזרת לי הרבה אפילו שבסוף כן הלכתיעל הריידמקס ולא על מה שהמלצת
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אז תתחדש!לדעתי הוא מארז יפה וזה מה שחשוב ;Dתן לינק למארז שקנית.. הלינק לזיגזג מראה 4 מארזים.הייתי בטוח שאתה מחפש משהו אלגנטי...אני הולך על המארז הזה. בנוסף אני קונה שתי יחידות של BAZEL לכונן DVD והצורב שלי, בצבע אלומניום כסוף. ככה שהמארז כולו שחור, עם מסגרת כסופה ושני הכוננים גם כסופים.לדעתי זה הולך להראות מליון דולר.. :-)מוטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.