עבור לתוכן

מישהו יכול להסביר איך להגדיר את התוכנה הזאת...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש ברשותי מחשב שמחוברות אליו מצלמות במעגל סגור בעסק ובאמצעות מחשב זה אני גם משדר את התמונות דרך האינטרנט

בשביל שאני יוכל לראות מהבית את מה שקורה בעסק

עכשיו ישנם שתיי בעיות 1) שהאינטרנט מיתנתק אני נאלץ להגיע לעסק ולחבר מחדש כל פעם את המחשב לרשת

2) בשביל שאני יראה את השידור אני צריך לרשום את הכתובת IP. עכשיו מה שקורה זה שהכתובת משתנה כל פעם שיש ניתוק מהרשת

ולכן אני לא יכול להתחבר אל הכתובת מפני שהיא השתנתה אלא אם כן אני יקנה מהספק שלי כתובת קבועה

בישביל לפתור את הבעיות האלה המליצו לי על התוכנה הזאת

http://www.kana.homeip.net/downcount.php?file=DynSetup&site=main

והבעיה איתה זה שאני לא יודע איך להגדיר אותה אז אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד

תודה רבה

פורסם

מחסור בזמן אז קבל על קצה המזלג:

1) בהגדרות החיבור עשה שאם הקו מתנתק הוא מחייג שוב (ושים מספר נסיונות אסטרונומי שגם אם לא יהיה חיבור שעות הוא ימשיך לנסות)

2) לא בדקתי את התוכנה אך עקרון השירות מוכר לי: התוכנה עצמה רק מעדכנת את כתובת ה IP במידה והיא משתנה על שרתי החברה המספקת כתובת דינמית - העקרון, להרשם לשירות שלהם באתר ואז להגדיר בתוכנה את האינפורצמיה שקבלת (כתובת,סיסמא וכו...) והיא תעדכן על השרתים את ה IP...

פורסם

כל חיבור זה קצת אחרת הייתי מציע להתחבר לספק שירות שלך ולבקש ממנו תמיכה מול המחשב איך להגדיר לחייגן להתחבר שוב אוטומטית

מבחינת איי פי, יש כל מיני תוכנות כמו No-ip.com וכאלה, שרצות לך ברקע וכל כמה דקות תעדכן את הדומיין לאיי פי הנוכחי

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים