עבור לתוכן

שאלה בקשר לזימונים בצבא...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני נערה בת 18 העולה רק לכיתה י"ב את מבחני הצו ראשון שלי עשיתי כבר מזמן ולא מזמן נודע לי על מספר זימונים לחיל האויר שמקבלות חברותיי ואני לא...

אם לא הייתי מקבלת לפני מספר חודשים הזמנה ליום פתוח בעתודה הייתי משוכנעת שהקב"א שלי נמוך... אבל עכשיו אנני יודעת... היתכן וכולם מקבלים הזמנה זו ללא קשר לקב"א? ???

השאלה שלי היא למה אינני מקבלת אף זימון מהצבא? :(

תודה מראש...

פורסם

האמת גם אני הייתי מבואס מהקטע הזה אבל אז דיברתי עם דוד שלי שהוא סגן אלוף והוא הסביר לך איך הכל שם מתנהל

הצבא לא לוקח את האנשים ומסדר אותם בסדר יורד לפי הקב"א דפ"ר ופרופיל אלא מחלק את ההצבות לתפקידים בצורה אקראית לגמריי

כל מחזור הצבא לוקח חתך מהאוכלוסיוה וממיין את האנשים לאן שהוא צריך למלא מכסות

יכול להיות שייקחו מישהו פחות מוכשר לתפקיד רק בגלל שהוא במקרה נפל חתך

יש קשר לקב"א ויש קשר לתאריך הלידה אבל זה לא אחד לאחד

פורסם

קיבלת מנילה?

לפני הזימונים מגיעה לביתך מנילה

שזה בעצם שאלון שיבוץ

פורסם

אולי הם פשוט רוצים להציע לך שתלמדי לתואר או במגמה כלשהי כדי שאח"כ הם יוכלו להחתים אותך ל-3 שנים מינימום של קבע? Mhahahahahahahah!

אם את שומעת את המילה לוגיסטיקה - תברחי כל עוד נפשך בך!!! :2gunsfiring:

פורסם

זימונים לח"א ? כלומר מודיעין ח"א..ממליץ בחום לבנות,תפקיד מאוד מעניין (ויש סיכוי שישימו אותך בטייסת אם תתעקשי)

אם את מדברת על קורס טיס,את צריכה לרוב לבקש.

וחוץ מזה,את רק עולה לי"ב,בד"כ שולחים את הזימונים במהלך השנה,ומעדיפים לשלוח אותם לתלמידי י"ב,ולא י"א. לכן אני מציע שתמתיני,יכול להיות שפשוט לא העבירו אותך במחזור הזימונים הנוכחי,ויעבירו אותך בהבא,גם אני חיכיתי ארבעה-חמישה חודשים עד שהזימונים התחילו להגיע (ומניסיון-זה מתחיל בטיפטוף של עתודות ואח"כ זימונים יותר רציניים) פשוט חכי,ואם באמצע כיתה י"ב עדיין לא הגיע לך כלום...צלצלי ללשכה.

ושתי הערות:

ברוכה הבאה לפורום

מנהלים? אולי הגיע הזמן לת'רד ראשי על צבא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים