פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים יש לי את DYNAMODE דגם BR-6004ומודם של ECI b-focus router 270prונהיה לי בנדנה על האימיול והפיירוול לא מופעל , בדקתי בדף הקינפוד והוא על DISABLED למה זה?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים בדר"כ צריך להיכנס לכתובת כלשהי (משהו כמו 127.0.0.1) דרך הדפדפןואז שם יש את הדף בשביל לקנפג את הראוטרתנסה לראות בחוברת הוראות אם כתובה כתובת כזאת איפשהואו משהו כזהעריכה: (אני אף פעם לא מוחק את ההודעה המקורית,לשם התייחסות עתידית אם צריך)מזאת אומרת בנדנה על האימיול?ואיזה פיירוול? של הראוטר?אולי תנסה להדליק אותו דרך הראוטר (דרך הדף קינפוג אני משער)
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר כן הםיירוול של הראוטר הוא על DISABLED וחוץ מזה אין לי עוד פיירוולים בכלל
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מה זה אומר "בנדנה על האימיול"?ובקשר לפיירוול של הראוטר,אי אפשרלהדליק אותו דרך הדף קינפוג של הראוטר?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר בנדנה זה אומר שאני אגואיסט שרק מוריד ולא מתחלק , כלומר רק DOWNLOAD בלי UPLOAD , וזה לא מה שאני עושה וזה לא היה לי עד שהתקנתי את הראוטר החדש , הפיירוול ניתן להדלקה דרך דף הקינפוג אבל זה בדיוק מה שאני לא רוצה כי זה גורם ל LOWID וזה מה שגורם לבנדנה על האימיול.מישהו אולי יודע לפתור את בעיית ה KOW ID אולי לשנות הגדרה משהו?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים היי אתה צריך לפתוח פורטים במודם ראוטר [/http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=8844&forum=Networking&viewmode=threaded]
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים יכול גם להיות שיש הגדרות בתוך אי מיול שנוגעות לענייןיש (אם אני לא טועה) בהגדרות של אי מיול מקום להגדירפיירוול,או משהו כזהאז תבדוק בהגדרות של אי מיול עצמו
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר אבל הסברתי שמה שאני הכי לא רוצה זה פיירוול אני לא רוצה שום קשר לפיירוול ...אבל תנו לי להבהיר לכם את התמונה , הבעיה היא לא במודם של ECI אלא בראוטר של DYNAMODE , איך אני יודע את זה , כי כשאני מחבר ישירות את המחשב למודם ECI אין בנדנה על ה אימיול והכל טוב ככה שברור שהבעיה היא בראוטר ואני לא יודע איך פותרים אותה.
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים מחבר ככה פתחתי את הפורטים ראו אם זה נכון בתמונה המצורפת[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים לדעתי אתה הגדרת port triggering ולא port forwarding. תנסה למחוק את מה שהגדרת שם וללכת לport forwarding ושם להגדיר שישלח את הפורטים שאתה צריך אל המחשב שלך.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר אוקיי אני עושה את זה , רק , איזה פורטים בדיוק אני צריך לפתוח בשביל האימיול?
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מחבר לא בעצם זה לא זה , עכשיו שאני מנסה לפתוח שם פורטים הוא לא נותן לי כי ז רק ל IP.
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים זה בדיוק מה שאתה צריך - אתה צריך להעביר את הפורטים האלה ל-IP של המחשב שלך ברשת הפנימית.אגב - הקפצת. קרא את חוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.