עבור לתוכן

האם כדאי לי לקנות עוד 512 זיכרון?

Featured Replies

פורסם

יש לי עכשיו 512 זיכרון

ואני רוצה לקנות עוד אחד שיהיה לי 1000

זה יעלה לי הרבה כסף אז רציתי לדעת אם זה בכלל יעזור לי.

זה יכול יעזור לי בביצועים של המשחקים?

פורסם

תפרט על המחשב שלך אבל בתכל'ס זה אמור לשפר לך את הביצועים אבל לבל נשכח שגם הכרטיס מסך והמעבד עושים את העבודה במשחקים

אני חושב שאנחנו עומדים לעבור תקופה במחשבים הן בתלת מימד והן מבחינת מערכות ההפעלה אז כדאי להוסיף 512

פורסם

זה נכון, אבל אתה באמת צריך להגיד את שאר המפרט שלך, כי יכול להיות שעדיף לך לשדרג דברים אחרים קודם אם אתה גיימר.

פורסם
  • מחבר

אפשר להגיד שאני גיימר

אני מוריד כמעט כל משחק שיוצא

ויש לי 2.8 נווטווד

512 DDR400 של TWINMOS

ו ASUS 9600XT 128 MB

ABIT IS7-E

פורסם

המעבד והלוח באמת לא צריכים להוות מגבלה, שדרוג ל1024 מגה ראם בהחלט יעזור, והבא בתור לשדרוג זה הכרטיס מסך ;)

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שיש לי לוח אם טוב וגם מעבד טוב

חשבתי שעשיתי טעות שלא קניתי פרסקוט ..

אז 1000 זיכרון יעזור לי יותר במשחקים

עד כמה זה יעזור כמה FPS זה יוסיף לי?

פורסם

כל עוד שזה לא מפריע לך חבל לקנות. כלומר, בשביל FPS אל תקנה. אם זה מפריע לך (למשל תקיעות, תזוזות איטיות...) אז הכי פשוט שתבדוק, תלווה 2X256 מחבר ותריץ.

ויש לך אחלה מעבד וכרטיס סבבה. לא הייתי מוכר אותו בשביל לקנות 9800פרו. גם פה, כשתרגיש שזה מתחיל לבאס אותך אז תחליף. המחירים יורדים והביצועים עולים.

פורסם
  • מחבר

אני לא יקנה 1000 זיכרון אם זה לא יעזור לי במשחקים

אני רוצה לשפר את הביצועים

פורסם

שורה תחתונה אם אתה כמו שאמרת משחק בכל משחק שיוצא אז תקנה עוד סטיק של 512 מגה בייט ראם זה יעזור לך במשחקים היותר חדשים כי כיום אף משחק לא דורש מעבר ל512 מגה בייט למעט דום 3

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להשיג מחבר שלי זיכרון

הוא לא יסכים לי

אז מה אתם אומרים..

חוץ ממשחקים זה יביא לי יותר מהירות למחשב

ובכלל כדאי לי להשקיע 600 ש''ח?

פורסם

עוד 512 מגה בהחלט יכולים לעזור לך במשחקים שדורשים כמיות גדולות של זיכרון, למשל משחקי FPS יותר חדשים, משחקי MMORPG, סימולטורים וכו'.

כמובן שהוספת זיכרון גם תתרום לעבודה במערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע כמה FPS זה בערך יביא לי (מקווה שיותר מ 3)

וזה יעזור לי אולי לשחק בדום 3 על HIGH

כי עכשיו אני על MED (אני רוצה לשדרג את הזיזכרון רק בגלל הסיבה הזאת!)

פורסם

אני לא מבין איזה משחק היום לא עובד ב 512 זיכרון? אם כל משחק טס על המחשב שלך אז למה להחליף עכשיו?

ולמי שאמר שהכרטיס מסך הבא בתור אז אני חושב שאנשים פה קצת מגזימים בגלל שיש כבר כל כך הרבה כרטיסי מסך ברמה גבוהה.

דום 3 רץ ב רדאון 9600 XT בסדר גמור ויקח עוד די הרבה זמן עד שיצא משחק שהגראפיקה שלו יותר יפה מדום 3 כי עוד לא שמענו על משחק כזה

ואפילו אחרי שנשמע יקח מלא זמן עד שיפתחו אותו. תראו כמה זמן לקח לעבוד על דום 3 והאלף לייף 2.

פורסם

הוספת זיכרון לא בהכרח יביא FPS יותר גבוהה מה שיביא FPS יותר גבוהה זה זיכרון שעובד בבאס יותר גבוהה ו/או בתיזמונים יותר נמוכים...

הזיכרון יעזור לך יותר בתפעול של הווינדוס ויעלה יותר מהר דברים... בקשר למישחקים במידה ויש לך בעיה של עצירות לא קבועות במשחק ( שהמחשב עוצר לרגע והמנורה של ההארדיסק פועלת ואחרי כמה שניות מסתדר ) בזה הזיכרון יעזור הרבה !! אבל עוד פעם ב FPS הוא ישפיע ממש מאט ואוליי בכלל לא...

פורסם

אל תשדרג סתם - ברגע שתרגיש שהביצועים יורדים אז תבדוק למה ובמה ואז תשדרג בהתאם, אין סיבה לשדרג אם אין צורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים