פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מישהו יודע איך החברה pqi TURBO בזיכרונות ??? ולמה היא זולה לאומת החברות האחרות מה הסיבה ועם שווה לקנות את הזיכרון של החברה הזאת <???
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים וואלה טוב ששאלת גם אני חשבתי לקנות זיכרון שלהם את זה...נראה משהו טוב עובד 2.2.2.5 בלי בעיה!http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6983
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים pqi זה השם של החברה turbo זה סתם שם שהם הביאו לסדרת הזיכרונות הזאתבכל מקרההם חברה ידועה של זיכרונות flash שהתאחדה עם pmi חברה שעד לא מזמן היית לא ידועה של זיכרונותpmi מייצרים זיכרונות זולים מאוד שמתחרים בקרוסייר אפילו בביצועים (אמנם לא מגיעים לביצועים של הקרוסייר אבל מספיק קרוב ואם מתחשבים במחיר אז אפשר להגיד שזה ניצחון לpmi)למה הם זולים? כנראה בגלל שהם עדין לא ידועים כמו החברות הגדולות שלוקחות כסף על המותג ועל התמיכה הטכנית שלהם כמו קרוסיירמה שחשוב זה האחריות והציפים של הזיכרון שלח להם אימייל תברר במה הם משתמשמים זה מה שאני עשיתי ואני ממתין לתשובה מהם
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחכה לתשובה תרשום המ הם יגידו אם הציפי טובים אני יקנה את הזיכרון הזה המחיר זול 754 ש"ח
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים זה טעות האתר שלהם אני רציתי להזמין מהם מחשב שראיתי את הזכרון שלהם הבנתי שזה מחיר שצריך לנצל אותואבל שהתקשרתי אמרו לי טעות באתר והזכרונות האלה עולים בערך 1400 שקל
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר אז לקנות או לא לקנות של החברה הזאת וזה אותו ביצועים כמו של קרוסיאר למשל ששתייהם נגיד ען תיזמונים של 2.3.2.6ועוד שאלה קטנה ניסיתי לשים בלוח אם שלי שהוא ABIT IC7 זיכרון עם תיזמון של 2.2.2.5 והלוח לא מקבל אותו מישהו יודע למה ????.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.