פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים טוב דיי אם השטויות הדרך הכי טובה ומוכחת להירדם היא לקחת את הראש לרוץ לקיר ולדפוקאותו חזק חזק עד שתתעלף תישן עד יום שני הבא על אחריותי
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים יווווווווווווווווווווווווווו אני בהלם!!!פשוט הלם!!!!את הת'ראד הזה לא נעלו והוא סופר שטותי ולעומת זאת איזה כוסית (טוב אני יודע שהיא לא אבל תנו לה להתלהב קצת) פותחת ת'ראד עם תמונות אקזוטיות ואתו נועלים?!?!?!!חוצפה!!!פשוט חוצפה!
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים אחי לפני איזה חודש אחות של מישו פה אני אפילו לא זוכר של מי אמרה שהתלהבנו ממנה אז היא העלתה תמונות וכאלה זה היה אחושילינג ספאם אבל ממש נחמד עד שסגרנו את הת'ראד ההוא ואותי העיפו לשבוע :
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים איזו ילדה מתלהבת בת 17 שולחת תמונה של הפופיק שלה ואתם מתלהבים? לכו לצ'אט של יאהו מסנג'ר. יש שם ערוצים שלמים בהם בנות יתפשטו מול המצלמה, ככה סתם כי משעמם להן וההורים לא בבית. You're all pathetic.... :gorgeous:
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים להירדם במקלחת דווקא נשמע טוב רק חבר שבבוקר אני יהיה d.o.a יאאלה הלכתי לישון
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים איזו ילדה מתלהבת בת 17 שולחת תמונה של הפופיק שלה ואתם מתלהבים? לכו לצ'אט של יאהו מסנג'ר. יש שם ערוצים שלמים בהם בנות יתפשטו מול המצלמה, ככה סתם כי משעמם להן וההורים לא בבית. You're all pathetic.... :gorgeous:יש רק מילה אחת שמספיק נכונה כדי לתאר ת'רגש שיש לי להודעה הזאת::ראסמי!!!!
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים תפרמט ת'מחשב , איזה קרועים יש פה , לגבי ערוץ 33 שידורים חוזרים ח.ח.ח.ח...
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים איזו ילדה מתלהבת בת 17 שולחת תמונה של הפופיק שלה ואתם מתלהבים? לכו לצ'אט של יאהו מסנג'ר. יש שם ערוצים שלמים בהם בנות יתפשטו מול המצלמה, ככה סתם כי משעמם להן וההורים לא בבית. You're all pathetic.... :gorgeous:מיאו!
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים יש לי שעון ביולוגי מדהים.רק החודש הבנתי את זה.לא משנה כמה מאוחר אני הולך לישון.אני יכל להעיר את עצמי בתת מודע בשעה מדויקת.זה מדהים!אתמול הלכתי ב 2 לישון, רציתי לקום ב7 כדי לצבוע את הגדר.5 דקות לפני ההורים אני כבר על הרגלים ב 6:55.מדהים.וזה כל הזמן קורה לי.זהו עכשיו אני ממשיך לצבוע בחוץ ומדי פעם חוזר לפה כדי ללכלך את המקלדת בירוק.זה הכל ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אני יש לי תוכנה של לקום מהרהשעון מצלצל אני ישר קופץ על הרגליים... בחופש זה לגמרי שונה אני לא מצליח לקום... אם אני יודע שזה חשוב לקום אני קם בלי בעיה... בחופש אין משהו יותר מדי חשוב אז בתת מודע אני לא רוצה לקום אז אני לא קם...........יש לי בעיה מוזרה...אני הולך לישון לצד שמאל (לכיוון הקיר) ואז אחרי שבע דקות אני מסתובב לצד ימין ואז שוב לצד שמאל ורק אז אני נרדם אם אני לא עושה את זה אני לא ארדם....סעמק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.