פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים קח כוס של בירה , שים בה פחית בירה קרה , ועוד כוסית וודקה . אז תשב מול המחשב , תראה ערוץ 33 כשהח"כים רבים , ואז תעביר לנאשיונל ג'יאוגרפיק , אלא אם יש סרט על דברים שמוצאים בים . תעשה ביד , תוריד 5-6 ראשים , תרוץ ברחוב ותהרוס דברים , ואחרי זה תעשה מקלחת קרה . אחרי זה , שתה חלב עם קצת דבש , תשכב קצת במיטה , תחשוב מחשבות טובות , ותקרא אחד מהרומנים שאמא שלך קוראת . אם זה לא עוזר , תנסה לעשות סקס , ואם אתה לא מרגיש עייף תעבור לנשים ( :E ) . אם זה לא עוזר , דריה מחכה בפינה עם הנבוט . רק תתקשר .
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים תפסיק להתעורר ב5 בצהריים זה יעזור...קח שעון מעורר שים אותו על 10~ אחרי יום יומיים אתה תירדם כמו גדול בכל שעה שהיא (בתנאי שזה יהיה בלילה :\ )
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים נראה לי רק כדורים עוזרים לשינה..למרות שלא ניסיתיכל התרופות סבתא כגון חלב דבש וכל השטויות מחשבות כל זה שום דבר לא עוזרבגלל זה אני נאבק עם עצמי ולוקח לי בממוצע שעה וחצי להרדם ובמקרים מסוימים גם 3 או 4 שעותבללעכס.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים ת'רד איכותי אני יודע שזה נכון בקשר לאוננות, אבל אני בהחלט הולך לנסות את החלב + דבש.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים קח כוס של בירה , שים בה פחית בירה קרה , ועוד כוסית וודקה . אז תשב מול המחשב , תראה ערוץ 33 כשהח"כים רבים , ואז תעביר לנאשיונל ג'יאוגרפיק , אלא אם יש סרט על דברים שמוצאים בים . תעשה ביד , תוריד 5-6 ראשים , תרוץ ברחוב ותהרוס דברים , ואחרי זה תעשה מקלחת קרה . אחרי זה , שתה חלב עם קצת דבש , תשכב קצת במיטה , תחשוב מחשבות טובות , ותקרא אחד מהרומנים שאמא שלך קוראת . אם זה לא עוזר , תנסה לעשות סקס , ואם אתה לא מרגיש עייף תעבור לנשים ( :E ) . אם זה לא עוזר , דריה מחכה בפינה עם הנבוט . רק תתקשר . LOL.... מצד אחד, זה אמור להפיל אותו ככה שישן 4 ימים רצוף. מצד שני, משהו אומר לי שלא.... ת'רד איכותי דווקא לא, אבל מצחיק בכל מקרה...
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים Canibal, הרגת אותי עכשיו.. סיכום נאות בהחלט של כל התר'ד הזה ;D עכשיו ברצינות, גם אני בהחלט נתקלתי בתופעה.. פתרתי אותה בצורה פשוטה ואלגנטית.. לשים אוזניות על האוזניים, ולשמוע QUEEN עד שהעיניים יעצמו מעצמם החופש דווקא לא נתקלתי בזה יותר מידי, אולי בגלל שאני נוטה לטייל על הכלבה בסביבות ה3 וחצי, הכי שווה בחוץ, אין נפש חייה.. פשוט לשחרר אותה וללכת עד שימאס.. ולקוות מכל הלב שאף אחד לא יחשוב שאתה מחבל ;D Mickel116
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים לא חרם על הכלבה? היא רוצה לישון עזוב אותה בשקט ! אחר כך בצוהורים הוא מכריח אותה לשחק איתך בחוץ עם הכדור והיא מתה מעיפות ד"א הילד בן 15 תראו לאן גררתם אותו מסכן סקס, אלכוהול, סמים, דריה...
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים יש לי כלבה ישראלית משהו, לא קמה מהספא.. ככה שלא יזיק לה קצת ספורט ;D חוץ מזה לא משחק איתה עם כדור בחוץ, אז אין על מה להתלונן Mickel116
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים כוס חלב (לא חייב להיות חם אפילו) ,עצה שעובדת שקיבלתי מסבתא שלי,ושלא תעיז לקחת כדורי שינה
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים עם אתה ממכיר מישהו אם גישה לציוד רפואי תבקש שיביא לך קצת מופריום גם תירדם מהר וגם עם ידקרו אותך בלילה לא תרגיש את זה
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מורפיום זה ה-דבר, נתנו לי את זה אחרי הניתוח...איי איי רציתי לעשות עוד אחד כדי לקבל עוד !!בכל מקרה בקשר לכדורי שינה...צריך להיזהר, הם ממכרים מאוד! אפשר להשתמש בהם באופן חד פעמיכיאלו כדי להסדיר את השעות שינה אבל צריך להיזהר לא להתרגל לישון רק איתם!או כמו שאני תמיד אומר, תאכלו תשתו תעשנו את הכל, רק לא יותר מידי!
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים כדורי שינה זה גם נחמד לא משפיע עלי אבל דיי מסטל דרך אגב אחרי שעשו לי שניי חיתוכים דיי גדולים בבטן ובבטן התחתונה :-X התעוררתי אחרי הניתוח בחדר הזה אתם יודעים שמסדרון אחרי הניתוחים זה כמו בסרטים כולך מסטול ורואה אורות לבנים אמרתי למנתח או רופא לא יודע מה הוא היה שאלתי אותו אין לי מושג למה באנגלית אם אני חי,הוא אומר כן באתי לקום והתמוטטתי סמי שינה זה הדבר הבא! אבל אחרי שהגיע הזמן לנסוע הבית היתי צריך לקום מהמידה פתאום קלטתי שאני כאילו נקרע מבפנים לא נתנו לי קצת מופריום לבית חשבתי שיתנו לי איזה חבילה או שתיים ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים יאללה שכנעתם אותי לסגור את המחשב ולפתוח את הטלווזיה , לפחות היא מרדימה בניגוד למחשב, לילה טוב...
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים קח כוס של בירה , שים בה פחית בירה קרה , ועוד כוסית וודקה . אז תשב מול המחשב , תראה ערוץ 33 כשהח"כים רבים , ואז תעביר לנאשיונל ג'יאוגרפיק , אלא אם יש סרט על דברים שמוצאים בים . תעשה ביד , תוריד 5-6 ראשים , תרוץ ברחוב ותהרוס דברים , ואחרי זה תעשה מקלחת קרה . אחרי זה , שתה חלב עם קצת דבש , תשכב קצת במיטה , תחשוב מחשבות טובות , ותקרא אחד מהרומנים שאמא שלך קוראת . אם זה לא עוזר , תנסה לעשות סקס , ואם אתה לא מרגיש עייף תעבור לנשים ( :E ) . אם זה לא עוזר , דריה מחכה בפינה עם הנבוט . רק תתקשר . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: היסטרי לגמרי, אני בוכה עכשיו מרוב צחוק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.