פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים טוב אז ככהאני לא ישן בלילהלא נירדם לא יודע למהלמישהו יש רעיון מה לעשותחופש מז***ן
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים כן זה עוזר אני כבר יומיים לא הלכתי לחדר כושר ואני לא עייף ולא כלום!! שאני הולך בערב לאיזה שעתיים אני חוזר עייף מת הולך מתלקח אוכל שותה יושב ליד המחשב ואז פשוט נירדם
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים האמת שלי יש פיתרון משומש כברצא החוצה ב3 תתחיל לשבור דברים כשיוצא מישהו לרדוף אחריך יש לך כל כך הרבה אנדרנלין שכבר אתה רץ כמו מטורף.תעשה את זה פעמיים תחזור הביתה תתקלח ולך לישון.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים חחחחחח... רעיון טוב .אבל היה כבר דיון כזה ומישהו הציע לראות ערוץ הקניות ואז מרוב השעמום אתה כבר בטוח תירדם .(רעיון פשוט גאוני)
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים ערוץ הקניות ערוץ 4 איי אקס אן כל מה שיש בטלויזיה בעצם.חחתראו ערוץ 33 וזהולמה אין לנו כמו הסינים שהולכים מכות רצח בכנסת?
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים לא אבל יש לנו ח"כים וראשי עיריות שזורקים מאכלים אחד על השני עכשיו הכל ברור אין מנהלים אז הספאם חוגג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.