עבור לתוכן

שאלה על טכנולוגיית 64 ביט

Featured Replies

פורסם

הי,

רציתי לדעת למה וכלם ממליצים על טכנולוגיית 64 ביט כאשר היא עדיין לא נתמכת על ידי שום מערכת הפעלה. האם היא מציגה ביצעוים טובים יותר גם בישומי 32 ביט? גם במשחקים ? למשל במצב היום, למה 2800 64 BIT עדיף על AXP 2800 רגיל. האם זוהי בעצם השקעה לעתיד ? ואם כן, מה ההגיון הרי שכאשר אכן יתמכו יישומיםב64 ביט וודאי יהיו המעבדים הללו מיושנים .

פורסם

האמת גם אותי זה מעניין

למה לעזאזל מעבדי 64 ביט כל כך חזקים אם הם בכלל לא נתמכים במלואם?

פורסם

ולמה HT טוב כל כך אם הוא גם לא נתמך ע"י מרבית היישומים

פורסם

אמד בונים מעבדים אם שכל אתם יודעים בשנות ה-90 היו עוד חברות ואחת מהחברות הציגו את מעבדי 64 ביט אחרי זה גם עבדו אל 128 ביט

אחרי זה לא הלך להם ואף אחד לא קנה כי לא היה צריך את זה אז הם ניקנו ע"י אמד וכל מעבד שיצא אחרי זה מאז K6 הוא בעצם מעבד של אוות חברה לא זוכר את שמה אם קצת שיפורים מצד אמד

פורסם

התמיכה ב64 ביט היא יותר כהכנה לעתיד ועם יציאת הפראסקוט 64 בקרוב אני מאמין שתיהיה תזוזה רצינית יותר לכיוון ה64 ביט

אנשים ממליצים על המעבד הזה כי הוא יחסית זול והביצועים שלו מתעלים על המתחרה מצד intel כשזה נוגע למשחקים

פורסם

איזה משחקים תומכים היום ב64 ביט??

פורסם

AAO בלינוקס כעיקרון המערכת הפעלה היחידה למחשב שלולחני שהיא לא בטא ב64 ביט זה הפצות השונות של לינוקס כולל הקרנל אבל אם אפילו המערכת ב64 ביט והתוכנה כתובה ב32 ביט זה יעבוד יותר מהיר מ32 NATIVE כיוון שהמערכת מחלק משימות ואת הזכרון ואופן יותר יעיל

והפרסקוט 64 ביט לא נתמך כמו הALTHON 64/FX יש בעיות תאימות (נו הם עיתיקו)

פורסם

איזה משחקים תומכים היום ב64 ביט??

נראה לי קוויק אם אני לא טועה עווד איזה משחק או שקוויק תומך במעבד כפול לא זוכר :-\

פורסם

צודק כי עכשיו יצא הSOURCE של המנוע כלומר בקלות יהפכו את זה ל64 ביט פשוט מקמפלים תחת הפצת 64 ביט

פורסם

AAO בלינוקס כעיקרון המערכת הפעלה היחידה למחשב שלולחני שהיא לא בטא ב64 ביט זה הפצות השונות של לינוקס כולל הקרנל אבל אם אפילו המערכת ב64 ביט והתוכנה כתובה ב32 ביט זה יעבוד יותר מהיר מ32 NATIVE כיוון שהמערכת מחלק משימות ואת הזכרון ואופן יותר יעיל

והפרסקוט 64 ביט לא נתמך כמו הALTHON 64/FX יש בעיות תאימות (נו הם עיתיקו)

דבר ראשון, זה כבר הרבה יותר מהפצה אחת, ואני מניח שעוד תהיה אפשרות לקמפל את הקרנל ל64ביט..

פורסם

ההמלצה על מעבדי 64bit באה בעיקר כי הם פשוט חזקים בלי קשר לתמיכה ב-64bit. אין טעם להמליץ על מעבד 32bit יותר חלש רק בגלל שאין לו את הפיצ'ר הנוסף הזה של 64bit, כמו ש64-2800 במהירות שעון שפחותה מזו של XP-2500 עוקף בביצועים את הXP-3000 והרבה פעמים גם את הXP-3200.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים