עבור לתוכן

בעית ריסטים מאוד מאוד חמורה שנמשכת כבר חצי שנה ..

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה של ריסטים חמורה במחשב , המחשב פשוט מחליט על דעת עצמו לעשות ריסט לבד ..כל איזה 8 שעות הוא עושה ריסט ולפעמים ריסט אחרי 3 דקות אחרי שהוא עלה ..

עכשיו סיפרו לי שיהיה מסך כחול ולרשום קוד תקלה ואז יפתרו לי את זה .. שהגעתי למסך הכחול היו שמה איזה 4 קודים לא ידעתי מה לרשום ..

אני רוצה לדעת אם מישהו נתקל גם בדבר כזה ומה הוא עשה ..

והאם זה יכול להגרם מבעית תוכנה או מספק או מזכרון תקול ..

ממש מבקש עזרה זה נהיה בלתי נסבל הריסטים האלו ..

פורסם

תעתיק את כל התכולה של המסך הכחול לכאן.

איזה ספק כח יש לך?

מפרט?

פורסם

יתכן והבעיה היא בזיכרון. בדקי אותו בעזרת התוכנה memtest.

אם הזיכרון נמצא תקין לאחר הבדיקה, הייתי מציע לעשות בדיקה להרדיסק Scandisk בMS-DOS, ולבדוק אם אין Bad Sectors.

אם בשתי הפעולות שביצעת הזיכרון וההרדיסק נמצאו תקינים, יתכן והבעיה בספק כח.

במקרה כזה הייתי מציע להביא את המחשב לאדם מקצועי שיבדוק את המחשב במשך יום יומיים עם ספק אחר.

פורסם

אני דווקא מאוד בטוח שזה בעיית התחממות

לי המחשב היה מתכבה ויש לי AMD

לחבר שלי זה פשוט היה עושה ריסט ויש לו P4 וזה רק בגלל ההתחממות של אחד הרכיבים

אני הייתי מציע לך לפתוח דלת אחת של המחשב ואולי זה יעזור

בהצלחה

פורסם

בנוסף לפתיחת דלת הייתי גם שם את המאוורר של החדר בדיוק על המחשב... איפה שאמורה להיות דלת.

בעיות כמו שתיארת הם דוגמא קלאסית לבעיות התחממות וגם אסור לשלול כמו שאמרו פה ספק כח איכותי יותר...

יניב

פורסם

לא נשמע לי כמו בעיית חום - אם היה בעיית חום החשב היה נכבה לכמה דקות עד שהוא היה מתקרר ורק אז נדלק עוד פעם , לא עושה ריסטים .

פורסם

היה לי את זה לפני שנתיים וזו בעיית אי תאימות חומרה..יש איזה חלק שמפריע אחד לשני..אתה צריך למצוא אותו.

פורסם

לא נשמע לי כמו בעיית חום - אם היה בעיית חום החשב היה נכבה לכמה דקות עד שהוא היה מתקרר ורק אז נדלק עוד פעם , לא עושה ריסטים .

חחח זאת השטות הכי טובה ששמעתי היום...

תקשיב... מחשב שעושה ריסט או נכבה עקב חום גבוה של המעבד ידלק ללא שום בעיה בדיוק אחרי הריסט או אם אם הוא נכבה תוכל להדליק אותו ישר אחרי זה.

אין דבר כזה לחכות כמה דקות שמהעבד יתקרר ואז רק להדליק חחח... ;D ;D ;D ;D ;D

יניב

פורסם

חחח זאת השטות הכי טובה ששמעתי היום...

תקשיב... מחשב שעושה ריסט או נכבה עקב חום גבוה של המעבד ידלק ללא שום בעיה בדיוק אחרי הריסט או אם אם הוא נכבה תוכל להדליק אותו ישר אחרי זה.

אין דבר כזה לחכות כמה דקות שמהעבד יתקרר ואז רק להדליק חחח...  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

יניב

עריכה: אני מושך את הדעה שלי מהויכוח בהעדר הוכחות

ניסיתי להביא את הווילמייט שלי לכיבוי עצמי אבל גם ב80 מעלות הוא ממשיך לפעול אז אני לא יכול לבדוק את העניין

מה שאתה אומר לא נשמע לי הגיוני אבל אני לא אתוכח על נושא שאני לא בקיא בו

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לי יש הוכחות בקשר למחשב AMD שהיה לי. הוא היה עושה ריסט ולא רוצה להידלק כמה זמן עד שהיה מתקרר.

כשהייתי שם מאוורר רגיל מול המחשב אז הוא לא היה עושה בכלל ריסטים מה שאומר שזאת הייתה בעיית התחממות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים