עבור לתוכן

XFX 6800 U !!!

Featured Replies

פורסם

הזמנתי תכרטיס מסך XFX 6800 ULTRA 450/1200

יש לי פנטיום 4 3.0c 512DDR ספק 480W H.E.C

MOTHERBOARD ASUS P4P800

הבעיה שלי שיש לי זיכרון דיי חרא של יונדאי DDR400 PC3200 3-3-3-8

הבעיה שלי זה הזיכרון שאני יודע שהוא דיי חרא ואני לא יודע איך קניתי אותו חחח...

בקיצור השאלה שלי עם יש לזה השפעה גדולה על קצב הרצת המשחקים כאשר אני ישתמש בכרטיס המסך החדש???? ובכלל על קצב הרצת המחשב?

בבקשה תענו לי מהר......

אה ויש לי 2 מאוורים אחד 120 ENEMERX ואחד 80MM

:hat::silly::xyxthumbs:

70061678 עם יש לכם אי סי קיו זה יהיה פצצות... תודה בכול מקרה בייי

פורסם

לדעתי לסוג הזיכרון לא תיהיה השפעה שנראת לעין על הביצועים אבל הכמות כן כדי לנצל את הכרטיס הזה אתה חייב לפחות 1 ג'יגה של זיכרון כי כאשר אתה מפעיל פילטרים זה דורש הרבה זיכרון, אם תסתכל בביקורות על ה6800U תראה שברובן בודקים את הכרטיס על מערכת עם 2 ג'יגה זיכרון ולא לחינם.

הספק אמור להחזיק את המערכת ללא בעיות.

פורסם

אני חושב שרצית להראות לנו שקנית כרטיס מסך חדש ויקר יותר מאשר לשאול שאלה טכנית. זה נשמע כמו הפוסטים בסגנון " ה6800 ג'י טי החדש והפצצה שלי בצבע אדום - האם זה ישפיע על הביצועים ? ".

אבל בימינו כבר אי אפשר לדעת , אז בעיקרון אתה לא צריך להיות מודאג יותר מדי, אם אני יסתכל בצורה אופטימית ובאמת יחשוב שקנית חמשב שלם ואוצה לדעת אם להחליף זכרון - אז אם זה מוסיף עוד הרבה כסף - 200 שח ומעלה , עזוב חבל על הזמן , אם זה עוד 50 שקל אז אולי לך על זה , אבל קריטי זה בטח לא.

פורסם
  • מחבר

למה שאני ירצה להתלהב ?

עם אני הייתי רוצה להתלהב זה הה נשמע ככה

"היום אני קניתי כרטיס מסך XFX 6800 ULTRA ולכם אין... כאילו ואוו כזה כזה זה כזה כרטיס טוב כאילו וואו"

אבל לא אני לא

אני שאלתי את זה בגלל שאני קראתי מיליוןןןןןןןןןןןןן מאמרים ורציתי להתייעץ גם פה .. אני בכלל לא מתנשא

ואני גם הייתי יכול לשקר בקשר לכול שאר הדברים וגם להגיד שיש לי 4GB DDR

אבל לא

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=52476&item=5111923980&rd=1#ebayphotohosting

ותיכנס לפה

זה מחשב מתנשא

פורסם

אם תסתכל בביקורות על ה6900U תראה שברובן בודקים את הכרטיס על מערכת עם 2 ג'יגה זיכרון ולא לחינם.

יצא כבר כרטיס מסך חדש??

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל העיקרי בין ה XFX ל MSI או ל BGF דחוף בבקשה ואל תגידו לי בנדאל יותר עשיר כי זה לא עזור לי במיוחד....... :)

??? ??? ??? ??? ??? ??? :P

פורסם

מה ההבדל העיקרי בין ה XFX ל MSI או ל BGF דחוף בבקשה ואל תגידו לי בנדאל יותר עשיר כי זה לא עזור לי במיוחד....... :)

??? ??? ??? ??? ??? ??? :P

בכללי אין הבדל, כל הכרטיסים נבנים סביב אותו שבב של נוידיה ולכן לא אמור להיות הבדל בביצועים

מה שכן יכול להיות הוא הבדל באיכות מאווררים, הלחמות, קבלים, אחריות שונה וכו'

BFG במקרה הזה קצת יותר טובים כי הם עושים מתיחה(OC) לכרטיס כבר במפעל וזה בא עם אחריות ככה שיש לך יותר ביצועים (% בודדים אבל עדיין)

עם XFX אין לי ניסיון ן-MSI לפי מה שראיתי פה נחשבים לחברה טובה, לסיכום כללי 3 החברות צריכות להיות טובות, רק תוודא שיש לך אחריות מחברה אמינה והכל סבבה :jump:

פורסם
  • מחבר

הוא בא כבר עם OVERCLOCKED של

450/1200

מה ש ה ציפים הרגילים של NVIDIA באים עם

400/1100 וגם את זה צריך לקחת בחשבון..... ואני קראתי מלא מאמרים שבמשבחים ת XFX לעומת ה MSI וכול אחד אומר לי משהו אחר שבסוף כבר בא לי לזרוק את כול המחשב שלי לפח כי אני לא יודע מה לקחת וזה משגע אותי!!! ??? ??? ??? :(

אני צריך תשובה חד משמעית בבקשה חברים אני מתחנן פה

XFX\MSI\BFG ?

פורסם

אן לא היית בא להתלהב מהכרטיס מסך לא היית רושם את אותו ניק ניים.

פורסם

אן לא היית בא להתלהב מהכרטיס מסך לא היית רושם את אותו ניק ניים.

סבבה אז הוא ילד קטן שמתלהב

אולי תראה לו שאתה יותר בוגר ותן לו להנות מהשטות הזאת??

פורסם

*אני יותר בוגר*

*תהנה מהשטות הזאת*

:DJsmile:

פורסם
  • מחבר

למה לדבר שטויות שאני מתלהב....

ואולי כול מי שחושב שאני מתלהב הוא פשוט מקנא.....או שאני טועה אבל ככה זה נראה לי..... בלי צביעות ........

ובבקשה תענו לי על איזה כרטיס מסך עדיף דחוף!!!

SS.O.SS

למה שאני יתלהב

אולי בואו כולנו נבקש ביחד סליחה מ NVIDIA שהוציא תכרטיס הזה... ככה אף אחד לא יוכל להתלהב

ועם אני הייתי רושם פה

READEON 9800 PRO שזה עולה חצי מהמחיר זה כבר לא היה נקרא להתלהב

או אולי 9600 XT

עם כבר אתם הילדים הקטנים ... וכנראה גםהמקנאים....

פורסם

תחזרו לנושא

אתה תצטרך בערך 2GB כדי לנצל את הכרטיס הזה, בעתיד תצטרך אפילו יותר...

פורסם

אני אכול מקנאה!!!! ;D

תיראה זה לא שאין לי תכסף לכרטיס כזה אלא פשוט יש לי סדר עדיפויות אחר כמו אוטו ::)

פורסם

ברטון לכתוב הודעה על זה שבטעות לחצתי על 9 במקום על 8 לא נראה לי שווה את הטירחה אבל בכול מקרה תיקנתי :P.

פותח התרד להשתגע בגלל שאתה לא יודע מה לבחור 6800 שלX או 6800 שלY זה כמו להשתגע אם לקנות BMW אדומה או BMW כחולה זה באמת משפט שמראה על היתלהבות או על טיפשות אני לא ממש יודע.

בכול מקרה אתה חייב לפחות 1 ג'יגה זיכרון וכפי שאמרו לך בעתיד יותר.

החברה הכי מומלצץ היא BFG אם לא היא אז קח את החברה שנותנת הכי הרבה זמן אחריות+הבאנדל הכי מרשים(אחריות יותר חשוב) וזה הכול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים