פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים שלום חברים!אני רוצה לדעת איך מחשבים איזה גודל של נגד אני צריך בשביל להוריד מתח.לדוגמא מוחשית:אני מתכנן לחבר לד רגיל (שצריך בדר"כ 3V) למקור מתח שמספק 5V. איך אני מחשב איזה נגד צריך לחבר בטור ללד כדי להוריד את המתח עליו מ-5V ל-3V?תודה מראש.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים יש מלא מחשבונים וחיפוש קל היה מביא לך את התוצאה במהירות, אז לפעם הבאה: בכל מקרה, יש כאן מחשבון טוב (בנוסף לעוד כמה חשובים שאני משתמש בהם) http://www.aaroncake.net/electronics/math.htm (המחשבון האחרון) כל לד רגיל צורך בערך 5-10MA וכל לד אולטרא ברייט צורך בערך 20-25MA
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים (1) יש מלא מחשבונים וחיפוש קל היה מביא לך את התוצאה במהירות, אז לפעם הבאה: ושוב פעם, (2) כל לד רגיל צורך בערך 5-10MA וכל לד אולטרא ברייט צורך בערך 20-25MA א. אני חושב שאתה מתכוון ל-mA, מיליאמפר, ולא MA, מגהאמפר.... ב. לד רגיל צורך בערך 15-20mA, לד UB צורך כמה שאמרת ובערך עד 30mA.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים מחבר תודה על התגובות!המחשבון ממש אחלה...אתם יודעים במקרה איך מחשבים את זה ידנית?(לצערי כל הידע שהיה לי בחשמל נזל מהמוח, הדבר היחיד שאני זוכר זה V=IxR)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.