פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים סתם להדחף לאשכול בגלל שחבל לפתוח אשכול חדש בערך על אותו נושא.כרגע יש לי אוקלי שקניתי לפני שנתיים, הם במצב טוב עדיין לא שרוטות כמעט, עדשות כחולות נראות סבבה...יש מצד שני אפשרות לרכוש Julbo במחירים זולים מאוד יחסית לאוקלי, שעלו לי בערך 700שקל..הג'ולבו עולות חצי ואף פחות.האוקלי קצת משחירות, הג'ולבו מצהיבות ..אני לא יודע אם כדאי, אני רגיל לאוקלי שזה רק טיפה כהה ולא עושה את הצבעים הכל טיפה צהוב ...מישהו מוכן לעזור לי להחליט? :-\ההתלבטות שלי בעיקר בגלל שהאוקלי טיפה קטנות ולא מכסות הכל, האוקלי קטנות בגודל העדשה עצמה לעומת הג'ולבו שממש גדולות..קיצר..אני בהתלבטות.. :-\
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אז מה ככה.. יש להם אוסף של אלפי כרטיסי אשראי, איזה כיף להם... אשכרה סגרו ת'בסטה
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים אתה רואה, המשקפיים כבר דפקו לך את הראיההלמהההההה אלוהים למהההההההה הוא היה כל כך צעירררררר זה לא הגיע לווווו הוא בסך הכל רצה לנצל את המבצעעעעעעעע אווווו אלוהיייים!!!!!!!
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים מעניין אותי לדעת מה הם יעשו אחרי התאריך הזה, האם הם באמת יתחילו למכור את המשקפיים ב250-400 שקל כמו שרשום בקטלוג?
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים אתם מתכוונים....."עקב ביקוש רב אנחנו ממשיכים עם המבצע עד שהימ"מ יפרצו את הדלתות ויעצרו את כולנו על רמאות"
פורסם 2004 באוגוסט 1821 שנים עקרונית הם רושמים עד XX.XX.XX או עד גמר המלאייש להם מלאי מוגבל שהם קנו מהסינים האלה, והם ציפו עד התאריך המסויים כבר למכור הכלראו שנשאר עוד סחורה או שהחליטו לקנות עוד הזמנה, ולמכור עד התאריך החדשאם יגמר המלאי אני מאמין שהם יסגרו את הבאסטה וגמרנו, כי למכור משקפיים של 7 שקל ב 400 שקל, זה מוגזם.. ה35 כולל משלוח זאת עדיין לא גניבה מוגזמת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.