פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים זה שייך לכאן כי זה שייך לפרוייקט מודינג שאני כרגע מתחיל ותקבלו עדכונים עליו בהמשךהעזרה שאני צריך:מארז פול טאואר (או יותר גדול אם יש) בלי ספק לא משנה של איזה חברה (אני צריך רק את השלדה שלו) משומש או חדש לא משנה לי עד 250 ש"ח.....אז אם אתם יכולים לעזור לי למצוא איפשהו את מבוקשי אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד.תודה מראש, zniibidl.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים לבנות מארז בתנאים ביתיים היא משימה לא קלה ולא כדאית.ניתן למצוא פול טאור בסביבות ה 350 שח. תחפש ב ZAP.CO.IL
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים מחבר שוב אני אומראני לא צריך ספק עם המארזלא משנה לי משומש או חדששום דבר לא משנה לי כל עוד זה לא עובר את המחיר שנתתי
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים אני בכל זאת מעביר, כי זה לא קשור למודינג.תמצא, תפתח ת'רד חדש עם המודינג לאותו מארז.עד אז - זה לא לפורום הזה.
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים אנא שנה את הכותרת כך שתהיה עניינית ואינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום.תודה.
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים איזה גובה זה פול טוואר?? אני קניתי בשבוע שעבר מארז גבוה (של שרת ישן אם אינני טועה) 65בגובה של ס"מ האם זה מספיק גבוה? עלה לי סכום "עצום" של 10 ש"ח שלמים
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים חחח,תגיד לי, בשביל מה לעזאזל אתה צריך FULL TOWER?תקלוט את הגודל של זה:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים הרבה מקום לשחק.... את הלוח אני ממקם למטה (על הדופן האחורית) ןבחזית של המארז אני שם מאוורר מכניס אוויר (80 מ"מ), בדופן מול הלוח אני שם מאוורר שמכניס אוויר (80 מ"מ), מעליו (גובה 2/3 של המארז) אני שם מאוורר שמכניס אוויר (80מ"מ) מזרים אוויר לכוננים הקשיכים ולצורב, מעליו ספק כוח, בדופן העליונה ארובה להוצאת אוויר חם החוצה (120 מ"מ),כמובן שהדופן שמול הלוח תכלול חלון שכניראה יהיה מואר ויהיה עם חריטה ומאוורר של 80 מ"מ שיקרר את הלוח והכרטיסים. אני חושב להוסיף גם מאוורר שיכניס אוויר מהבסיס של המארז אבל אני עדיין לא בטוח. המארז דרך אגב אינו דומה לתמונה שהצגתה, המארז שלי הינו ישן (הכיסוי של המארז בצורת ח' שלמה) והוא צריך הרבה עבודה של דרמל גם על "העטיפה" וגם על השלד. ברגע שתהיה התקדמות בעבודה אעלה תמונות LULUV
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים לבנות מארז בתנאים ביתיים היא משימה לא קלה ולא כדאית.ניתן למצוא פול טאור בסביבות ה 350 שח. תחפש ב ZAP.CO.ILאני בונה מארז מפרספקס יהיו תמונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.